Sevil_12 Aranıza yeni katıldım hanımlar beş haftalık hamileyim doktorum Protestan verdi aşırı derecede baş dönmesi oluyor sizce normal mi Progestan kullanan var mı aranızda
metehaninannesiii Sevil_12 fitil yoluyla alırsanız bi sikinti olmaz ben ağız yoluyla almıştım bende de bas donmesi yapmıştı ama ben fitil kullanamam diye ağız yoluyla devam etmistim
Prensesannesi41 Sevil_12 ben fitil olarak kullandım ama öyle bi sorun yasamadım ağızdan kullananlardan duymuştum ama öyle yan etkileri olduğunu
Ozge2805 Sevil_12 canım yan etkileri arasında var maalesef agızdan alınınca daha çok etki oluyormuş bende kullanıyorum fakat agızdan alıyorum bir yan etki hissetmiyorum
UralAybars0921 Sevil_12 normal tatlım yan etkileri fazla. Doktorum vajinal olarak al , hem daha etkili hem de yan etkisi olmaz dedi. Ben de öyle yapıyorum daha rahat ediyorum 😄
Rzy06 Doktor bana da yazdı bende 4 haftalık hamileyim daha kullanmaya başladım kararsızım ağızdan alma fitil olarak kullan demişti
Nslhn80-ends Ben kullanıyorum doktorum ağız yolu ile olan bas dönmesi yapar. fitil olanı yazdı olmadi doktrnz değiştirsin
Sevil_12 Nslhn80-ends bir dahaki gittiğimde söyleyeyim daha hiç bişey bilmiyorum ne yapacağımı bile 🙈
SalihaS Sevil_12 fitil olarak kullandım bende de baş dönmesi uyku hali miğdr bulantısı yaptı normal yan etkileriymiş bunlar
Eylem47 Sevil_12 bende çok kötü baş dönmesi uyku yapıyordu evde sanki sarhoşlar gibi yürüyordum kavhe içsem fayda yok erken doğum riskin vardı onun için kullanıyordum şükür ki geçti 37 haftalığız bakalim ne zmn gelecek 🤭
ebozbey Sevil_12 progestani fitil ağızdan birde iğnesi var . Doktor bana diğerleri sana yan etki yapar baş dönmesi vs en iyisi fitil dedi. Fitil kullandım ben sonra bıraktım zaten kullanmayi
Berfekymk Sevil_12 ben kullanmaya başladım canım bende de baş sönmesi yapıyor ama normalmiş uyku hali baş dönmezi oluyor