Tugba_h 35+5 haftalığız. Erkek bebek bekliyorum☺️ Henüz bebeğim doğum pozisyonu almadı. Bebeğin dönmesi için benim yapabileceğim bir şey var mı ? Egzersiz vb gibi . Önerilerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum🙏🏻🙏🏻
iremmm-96 Tugba_h bu postlat da cok okudum secde pozisyonunda durmak döndürüyormuş bebeği diyorlardı denemekte fayda var ben denemedim benmki pozisyonunu aldı sizde deneyin derim 😊
AlinaET Tugba_h bence tamamen bebişe bağlı bi durum benimde makat gelişiydi sezaryen istediğim için çok sevinmiştim ama 34te doğum pozisyonu almıştı ve dönmesin diye hiç kıpırdamamıştım bile😂
ilkannelikkk Tugba_h bi yerde okumuştum bebekler ışığa duyarlı oldukları için güçlü bi ışığı aşağı tutarsak ışığa doğru dönerlermiş doğruluğu nedir bilemem ama denenebilir 🌸
SutlacimiYedimmiBen Bu aralar cogu postta bu soru hafta ilerledikce tek dusuncemiz bu oluyor ister istemez bnde ayni durumdayim 32 bitmek üzere haftaya yuruyuse ve soylenen hareketlere baslicam 32 den sonra yapilmasi gerekiyormus.
Nisanurunannesi3850 Ben 33 haftamda gittigimde doğum pozisyonu almis demisti doktorum Namaz kılıyordum. Secde pozisyonu dönderir diyenide cok gordum burdan😊insallah döner biran once bebisiniz