nisan-23 Happybsrn belki spekulum tahriş etmiştir ondan kanaman olmuştur olumsuz düşunme hiç belli olmaz stres yapmamaya çalış
Happybsrn nisan-23 evt zaten spekulum çok acıttı artık oldu bitti kısmetim varsa tutar yoksa devam ☹️
Hmdsena2019 nisan-23 yarın sonucunu yaz merak ediyorum bende z. Kamil de olcam ama saatlerimiz denk gelmez galiba
whitedream Happybsrn canım aşılamayı adetin kaçıncı günü olduydun sen hafta sonuna denk gelcek filan diyodun çatlatma iğnesi kaçıncı gün yapıldı ay benimde hafta sonuna denk gelirse filan diye panikledim🙈
Happybsrn whitedream 18 mm yumurta olunca hafta sonu girecek diye yaptı bnde yapın dediim…15 günü iğne16.günü aşılama islemim oldu yani yumurtanla alakalı ne desek yalan olur
whitedream Happybsrn hmm bakalım bana ne dicekler kontrolde salı gidicem🙄 kanaman devam ediyomu hala geçti mi canım
Mrvt59 Merhaba bende iki defa asilama oldum ama hiç agri acı kanama vs olmadı bende. Yapan doktora göre değişiyor olabilir bu. 17,5mm olunca yaptılar benimde aşılamamı.
Mrvt59 nisan-23 Umudunuzu kaybetmeyin bende 8 martta asilama oldum asilamanin 10. günü karnım adet agrisi gibi agridi bi hafta yoğun şekilde test bile yaptırmayacak bana diye çok ağladım ama 15. Günü kesin yok ama hadi yapayım dedim. Pozitif çıktı. Baya nasıl yanı diye şaşırdım inanamadım. İnsallah sizinde öyle olur.
nisan-23 Mrvt59 sabah leke geldi canım her adet öncesi olur bende bugün adet günümdu yinede test verdim şimdi adet olsakta istiyorlar test dmekkio nasibimde tekrar anne yok benim çokta zorlamamak lazım mi bilemedim
whitedream Happybsrn Allah Allah niye bu kadar sürdü ki üzülme sakın güzel haber gelcek senden inanıyorum ben 🤗
whitedream Happybsrn canım merhaba benim de persembeye verdi aşılama bugün 11de iğnemi vuruncam adetin 8.günü çok erken büyümüş dedi sol 17 sağ 21 yumurta oluşmuş.progestan verdi ilacı al ama kullanma aşılamadan sonra dedi o ne ki bilmiyorum🙄
nisan-23 Hmdsena2019 sabah lekelenmem başladı canım yinede kan verdim birbuçukta çıkacak işle ilgili evrim var Üsküdar a teslim ettim zkamile dönüyorum şimdi sen niçin gelmiştin hala ordaysan görüşelim
confundo Emine1234 Mayısta olacak gibi duruyor canım hayırlısıyla inşallah gerek kalmaz. Doktorumuzun da başka şehire gideceğini duydum bakalım bizi nasıl bir süreç bekliyor. Senin şu genetik testlerini ben de yaptırıcam Allah izin verirse bu hafta randevu almayı düşünüyorum
Emine1234 confundo hayırlısı olsun cnm senin için :) yaptır bak ihmal etme bisey varsa gebe kalmadan önlemini alırsın.. Benim sonuclarım nısanda basında cıkacak
confundo Emine1234 Baya uzun sürmüş ya keşke ben de önceden yaptırsaydım :( inşallah bir şey çıkmaz ya
Hmdsena2019 nisan-23 ben özelde başladım tüp bebege özeldeki doktorun yazdıgı receteyi z. Kamil e onaylatmam gerekiyomuş şuan z. Kamildeyım tüp bebekte beklıyorum acılsın ögle arasına gitmişler
nisan-23 Hmdsena2019 bende infertilite 2 poliklinimginin önündeyim bende sonucu gösterdim yarın sabah gel tüp bebek poliklllinigone dedi hala ordamisin ugrayaywim
Hmdsena2019 nisan-23 şimdi ayrıldim ordan 2 bucukta gel dediler Karsıda lokantalar varya oraya gectim
nisan-23 Hmdsena2019 hayırlısı bakalım ben ise dönüyorum insaAllah bizde tex zamanda hamilelik haberinizi paylaşırız
nisan-23 Hmdsena2019 canım ne yaptin hallettinmi islerini bene bugün gitti kan verdim tekrar USG yaptılar sonuçlar çıkınca bakacakmiş doktor dosyaya yarın ogleden sonra çıkacakmis tekrar randevu alıp gideceğim