elis34 merhaba, Camlica Medipol Hastanesi Zeynep Akcoltekin, harika uyumlu enerjim tutan bir doktor, ilk gebeligim olmasina ragmen cok rahat ettim kendisiyle, normal dogum yanlisi ve epiduralsiz normal dogum yaptim ilgisi alakasi on numara, kendi sahsi numarasini veriyor, hemen geri donus yapiyor aramalara da mesajlara da, bunlar olmasa bile instagramdan da cevapsiz birakmiyor, dogum oncesi dogum sonrasi dogum sirasi gercekten cok motive eden bir doktor, gonul rahatligi ile tavsiye ederim.. denerseniz de insallah enerjiniz tutar derim 🙏🏻 Ben Aralikta dogum yaptim 2000 tl idi normal dogum bir de zorunlu covid testi vardi 200 tl hastaneden sadece 2200 tl ile on numara bes yildiz konforla agirlanip ayrildim, muayene ucretleri de hamileligimin basinda 100 tl idi sonunda 150 tl ile bitirdim, nst ucreti 50 tl idi.. simdi bu fiyatlara ne kdar zam geldi tabi bilemiyorum ama bilgi vermek istedim.. hastanenin kadrosu, ebesi hemsiresi hasta bakicisi temizlik gorevlisi dogum yaptigim gunu ve gecesi herkesin ilgisi de harikaydi 🙏🏻 simdiden hayirli saglikli dogumlariniz olsun ☺️