Minikoocum Hatcik2000 bunlar bu tip ve zekayla bence fazla birşey yapamaz o üç çocuğu nasıl yaptın be hamide 😂😂😂
suscarparimm Minikoocum 😂😂😂😂😂😂😂 bu kadar mı kadın nefes almadı konuşurken bi öteki tarafı yoklayıp geldi 😂
Minik_kalplim_ Şuan izliyorum ve hayret ediyorum ya nasıl bişey bu çok tuhaf 🤮bide çocukları varmış yazık… Bu arada esra erol postuda gördük bu formda 😂😂😂
Asel_678 havis00 mugenin dışında diğerleri tamamen kurmaca kizlar çıkan olaylar ne kadar saçma farkında mısınız 😂
Hilalkorkmaz havis00 suan bende bakıyorum ya kınamak istemiyorum ama şaka gibi ya nasıl yapıyorlar bu kadar mı akıldan yoksunlar bir tane adam akıllı insan çıkmaz mı su televizyonlara
Dareyn havis00 kayınvalidem ah vah diyordu ne oldu diye gittiydim eyvah eyvah yani bir tane adam akıllı kimse çıkmadı şu programa😅 Allah akıl fikir versin vallahi kınamak da istemiyorum asla ama ne bileyim ☹️
Defnenaz2766 havis00 bence eltiside adama aşık yada başka bırı var kadın korkarak konuşuyor sanki sinir oldum valla izlerken
cemreninannesi67 havis00 büyük sözüme tövbe ama böyle bir ahlaksızlık ne artık anlamdım ya rabbim başa vermesin