havis00 kizlar sok içindeyim 😂Ayy sirf eltisi sevgilisine kacdi die oda eltisini yalniz birakmamis birlikde kaçmışlae ayy bu nasil bisey yaaa…Bence baska bisey var bu iste ama ne anlayamadim 🤦🏻♀️
suscarparimm havis00 esra erolun küçük hamide diye seslenmesine mi güleyim seyircilerin alayına mı güleyim iki eltinin bi adama kaçmasına mı 😂
Dilekcnkn havis00 şu an izliyorum allahım ne insanlar var belli korkuyor sarılı olan ama nedeni ne acaba
Deniztrn havis00 anlamadım nasıl yani eltisi sevgilisine kaçmış bu akıllı da eşantiyon kuma olarak yanında mı gitmiş 🙄
havis00 Deniztrn hahahah bende anlamadim korkmus beni suclarlar die kaçmış 3 tane cocugunuda birakmis
Minikoocum suscarparimm Esra apllaaa seni coh seviyom diyecek diye bekliyorum bende 😂😂😂 kolumu sardılar.falana bağlayacak diye bekliyorum.oturdum
Krizantem_ suscarparimm 🤣🤣🤣 ben izlemiyorum ama başlığı görünce açtım bu kadın birine benziyor ama dedim yorumu görünce puzzle in parçası yerini buldu🤣
Hazal12 havis00 kız ben eltimle markete bile gidemiyorum anlaşamıyorum maşallah ne düşünceli kadınlar var 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Minikoocum havis00 karının kocası kaçtığı adamdan milyon kat tip olarak iyi bence adam kacmaliymis bu kadından 😂