Nisnisa iremakn1- aynen söyledim medicana ve medikalpark düşmüyo ama koru hastanesi ile A life düştü 8 bin dedi biri diğeri 7.500 aman aman fark olmadı aslında 😂
Meryemyilmazzz Nisnisa ben dr güler şahine gidyorum muayenehanesi var çukurambarda doğumda naspse medicanada olacak ilgili iyi biri
Meryemyilmazzz Nisnisa paket muayene dahil değil epidural normal doğum 6300 medicana seçtiğim için başka hastanelerden daha uyguna yada daha pahalıya olanları var. Muayene 350 tl ayda bir kez ödeniyo 10 kere de gitseniz 1 kez ödüyosnz
Zehraaa98 Nisnisa ben esra aktepe keskine gidiyorum maidan da muayenehanesi var 500 TL 4 haftada bir çağırıyor doğum memorialda olcak inşallah sezeryan olursa sadece hastane 4700 alcak doktor 6 bin alcak normal doğum olursa fıyat bıraz düşecek sanırım
Mom54544 Nisnisa çünkü eksikleri var Sincan da detaylı yok ücretli paket alana 900 TL den falan 400 500 e indiriyorlar bebek doğduktan sonra bı kaç testi de yok içerisinde hiç avantajı yok Sincan Koru nün lokman daha avantajlı