Tuubaa123 Nisnisa sincan koru Fatma yazıcı yılmaz geçen sene kızımı onun sayesinde çok rahat bir şekilde kucağımıza aldık, yine ona gidiyoruz çok memnunuz ☺️
Merveligibi Nisnisa bende aslıhan yazıcıoğluna gidiyorum medicana ile anlastık bakalım cok memnunum doktorumdan tavsiye ederim
Znrr Nisnisa canım genel olarak çoğu yerde buna yakın fiyatlar. Çok araştırdım ama herşeyiyle iyi olan hastane güven hastanesiydi doktorumuzdanda çok memnunuz.
1anneadayii Tuubaa123 Ben de Fatma hocaya gidiyorum daha önce de onun takibindeydiniz demek :) şu an için memnunum ben de kendisinden çok şükür peki doğumda nasıldır kendisi ilk doğum olacak nasipse biraz korku, tedirginlik de var ister istemez..
Tuubaa123 tonbikinannesi evet maalesef geçen sene epidural harici 4 buçuk vermiştik sadece doğumu bu sene tüm paket 6 bin
Znrr Nlay1n 10 muayene, tüm kontrollerin, testlerin, nst, şeker yüklemesi vsvs. Sezeryanda 2 gece normal doğumda 1 gece yatış ücreti refakatçi ücreti bebeğin K vitamini, işitme testleri falan her şey var canım
Nisnisa Merveligibi medicana çok söylidi bana ya 9 bin diyo 24. Haftadan itibaren gelcem dedim fiyatta düşüş olmadı yine de
tonbikinannesi Tuubaa123 ben daha cüzi sanıyordum yaşamın fiyatlarını bütün doktorların fiyatı bu kadar mı doğum doğum ücretiniz ne kadar
Mom54544 Nisnisa canım Sincan lokman da Pakize eylem hanım var kuzenimin eşi 3 ay falan önce onda doğum yaptı bende ona geçiş yapmayı düşünüyorum paket alarak 6050 lira paketi su an alife da Alptekin beyin hastasıyım 8500 demeselerdi onunla devam etmek isterdim ama malesef fiyat olarak pahalı geldi bize bide tedavi olduğum için bı tedavi daha olurum 8500 e nerdeyse
Serifeisitmir Nisnisa cukurambar koruda dogum yapyim canim kesinlikle orasi asiri memnun kaldik hemsirenin biri gitti digeri geldi herseyimizle cok guzel ilgilendiler ama doktor olarak bir sey diyemicem benim askin evren güler di doktorum erkek