Mlkcr [silindi] aaa tesadüf 😂 eşimin doğum günü 19 Eylül ben bir iki gün daha dayancam tam o güne 😂😂😂😂
[silindi] Mlkcr benim eşimin 1 Eylül evlilik yıldönümü 7 eylül bakalım çocuk da Eylül de valla kızım olsa Eylül koyardım adını🤣
Mlkcr [silindi] aaaa şakaaaa😳 benimde 7 eylül evlilik yıl dönümüm 😂 siz cinsiyeti erken öğrenmişsiniz ben nisan 2 de gitcem daha
[silindi] Mlkcr aa tesadüfe bakın😁😁bize ikili testte doktor kız demişti baya kıza şartlanmıştık ama genetik test yaptırdım orda erkek olduğu çıktı o yüzden erken öğrenmiş oldum biraz😁
SalihaS Mom61 bizim cinsiyeti haftaya öğrenicem içime erkek doğuyor ama tabi allah bilir eylül bebekleri dolu dizgin büyüyor☺️☺️
Mom61 SalihaS Rabbim gönlüne göre versin inşallah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤗
SalihaS AhuYsl doktora sordum ama erken diye söylemedi belki tahmini vardı ama netleşmesini bekledi bakalım ne olcak hayırlısıyla☺️
SalihaS Gamzeyuksel bende her gece rüyamda doktor ultrasona bakarak cinsiyetini söylüyor olarak görüyorum😂
Serapugur SalihaS benimde 10 eylul inşallah kilonuz nasıl ilerliyor ben 48 kg ile hamile kaldım 56 Kg olmusum doktorum diyet listesi verdi birde suyum fazlaymis panik oldum😔
SalihaS Serapugur diyete uymalısın canım benim suanlık kilo sıkıntım yok cok kustuğum icin ilk 3 ay biraz kilo verdim suan toparlamaya calısıyorum☺️ 54 kiloyum alırım inşallah
Serapugur SalihaS bende kusuyorum anlamadığım nerden geldi bu kilolar🤭 bugün 3 kutu prilam yazdı doktorum