Elifdikel SalihaS Çok zor oldu ekstra başka kötü seylerde yaşadık çok zor günlerdi şükür şimdi kızımda bende iyiyiz inşallah sağlıkla doğup büyürler :)
Ayse_GuL28 SalihaS benimde dogumum eylülde olacak insallah ama kac eylul gelir bilmiyorum hayirlisi 😅 erkek kardesim 19 eylül dogumlu asiri titiZ insallah basak olur benim kizimda dayisi gibi 14 haftalik olduk bakalim ☺️🤲🏻
SalihaS Haticecakirr terazi burcu cok uyumlu kücük seylerden mutlu olan bir burçtur güzel bi burç hayırlısıyla gelsiiin🌺
Ayse_GuL28 SalihaS SalihaS tesekkur ederim canim☺️ Hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah🤲🏻
Sincapannesi Benim de kızım eylül de doğacak inşallah 🥰 bende başak burcuyum ve huyu annesine değil babasına benzer umarım diyorum o kadar yani 😂
Sincapannesi SalihaS yani şöyle aşırı takıntılı temizlik konusunda veya genel yaşamında ☺️ çok ince düşünüyoruz çoğu zarar kendimize aslında bende kızım benim gibi olmasın daha relax olsun istiyorum 🥰
Kumral5 Aslan burc annenin basak burc kizi olacak bakalim nasil olacak insalah benmde 6 eylul gorunuyor 😊🌺