mucizemsin-21 Kızlar yarın tam 20 haftalık olcaz normalde hergün sabah kendini hissettiriyodu bugün hiç hareket etmedi korktum bende tatlıda yedim denedim yok etmedi normalmi 😏
Heyecanlianneee mucizemsin-21 normal korkmana gerek yok 28 haftaya kadar yeri bol olduğu için hissedemeyebilirsin korkmanı gerektircek bi durum yok haraket ediyoda hissetmiyoda olabilirsin 🙏
ilkannelikkk mucizemsin-21 29.haftama kadar çok düzensizdi bazı günler hiç hareket etmezdi gayet normal
Leylaalin mucizemsin-21 Canım bazı bebekler öyle ben bu gün kontrole gittim uyuyordu hareket etmiyor dedi doktor sordum da normal dedi her zaman hareket etmez dinlenir uyur dedi kalp atışı falan iyiydi Maşallah
Heyecanlianneee mucizemsin-21 korkma bende öyleydim hatta o haftalarda hiç hissetmiyodum 23 haftada az az hissettim yani çok normal içini ferah tut. Herşey güzel olcak kız bi bakmışsın doğurmuşsun bile bunları düşün.
Sed22-09 mucizemsin-21 benimde 23de aynı sıkıntı oldu korkmuştum ama normalmiş özellikle ben çok yorulup fazla ayakta durunca bebeğin haraketleri azalıyor ama dinlenince oda başlıyor haraketlenmeye ❤️ Tabi sen her ihtimale karşı doktoruna danış canım
mucizemsin-21 Sed22-09 şimdi uzandım sırt üstü bi pıt hissettim ama devamı gelmedi heycan yaratmaya çalışıyo benim oğlan heralde 😂
Demetslt mucizemsin-21 23. Haftadayim bazen gun boyu hic hareketini hissetmediğim oluyor mesela bugün saat 4 kadar hiç hissetmedim demin kiprasti oluyor yani
Sed22-09 mucizemsin-21 sen dinledikçe dahada haraketlenir canım merak etme 😃 sen kendini fazla yorma dinlenmene bak