Vildank 23 artı Haftalık için 650-700 gram olması gerektiği yazıyor bazısı 550 gram diyor boylar desen hepsinde farklı asıl olması gereken ne bilmiyorum😒🤔🤔
Nihannn Vildank kontrole gidince ultrasonla bakarken bir çizelge oluyor doktorunuza sorabilirsiniz aslında az orta çok gelişmiş diye ayrılıyor kilolara göre
Vildank Nihannn gelişimi tabiki önemli ama ben bir kaç kişiyle konuştum onlar 25.haftasında 756 gramdı o yüzden şaşırdım biraz
Melikeb19 Yarenehamileyim 21.5 de 540 gr falandı sanırım azıcık önden gidiyor demişti doktor bir sorun yaşamadın mı? Ve hatta ilk o gün kilo öğrenmiştim o haftalarda daha söylemiyorlar bile bildiğim kadarıyla
Pcoslubiranne Yarenehamileyim masallah doktor iri demedi mi.Ben 20+5 gittim 440 gram iri dedi. Basindan beri iri kilosu .
Yarenehamileyim Melikeb19 yok benim doktorum söylemişti 17 haftada daha çok küçüktü eme onu şu an hatırlayamadım :)
Duyguynrky Vildank benim bildiğim 650-700 çok bence çünkü ben 25.haftamda 750 gr dım doktorum önde demişti
Vildank Pcoslubiranne hahaha bende ilk şaşırdım gerçekten be kadar da iri olsa o kadar da olur mu ki😂😂
Hanif Vildank canım bu herkeste değişir en alt ve üst sınırı var doktorun sana ölçüm yaptığında gelişimi iyi dediyse kiloya takılma.
Eminekaplan benim de 19+5 de 330gr dı ileri geri demedi bacaklarını kısa ölçtüm dedi nasıl yani dedim sonrada e türk halkı böyle bu cihaz alman standartları nda falan dedi sinir oldum doktoru bıraktım madem öyle neden saçma sapan bişi söylüyosun insan kafasına takıyot bnm eşimin annesi felan kısa boylu imiş epey içimde bi kuşku bıraktı 😑😑
Vildank Eminekaplan bazı bebeklerde ilk başlarda almayıp sonradan almaya başlıyorlar beslenmeye dikkat etmek gerek aslında ama 9 ay boyunca da her gün her gün olmuyor kiii bıkıyorsun yemeklerden😂😂