Umutduru Kizlar bugün komtorlüm vardi adetin 15.günü yumurtam 17mm büyüklüğünde.Bu ay yeteri büyüklükte değilmjş ama rahim duvarı kalınlığı yeterli kalınlığa ulaştığı için doktorum çatlatma iğnesi verdi.Bu büyüklükle hamile kalaniniz var mi acaba
Ozgesabuncuu Bende bugun çatlatma iğnesi oldum ilk defa deniyorum 21mm yumurta boyutu hangi günler ilişki önerdi size acaba
Umutduru Ozgesabuncuu İğneyi yarın 12 den önce vurulacağım.Akşamına 3 gün boyunca değerlendiriceğiz ama gecen ayki 36 saat sonra ilişki demişti bu ay boyle dedi
Ozgesabuncuu Umutduru benim 15.günüm 3gün üst üste değerlendirin dedi biz yarın baslıcaz inşallah tutar 🙏🏼 İlk kez bu ay deniyoruz femara kullandım 5gün boyunca pazartesi 12mm ydi
Ozgesabuncuu Umutduru pazartesi adetimin 11. Günüydü ilacım bitmişti boyutu 12mm di ondan sonra gitmedim bugun çağırdığında 21mm ydi iğnemi yapti daha küçük yumurtalarda vardı 17mm olan
Ozgesabuncuu Umutduru tam bilmediğim için soruyorum ilk kez denedik böyle bugun değerlendirmem gerekiyormuydu ama 36saat sonra önemli dedi bugun olmazsa yarın pazar pazartesi ilişki olsun dedi
Ozgesabuncuu Umutduru Benim 4günde bu kadar büyüdüyse bence bir günde bile senin istenilen boyuta gelebilir sıkıntı yapma zaten günde 1-2mm arası büyüyormuş yarın gittiğinde 18-19mm olur seninki de 🙏🏼