prenses_annesi38 Merhaba güzel anneler ve anne adayları ben 17 haftalık hamileyim ilk gebeliğim. O kadar çok merak ediyorum ki bebeğimin hareketlerini ne zaman hissedeceğim diye. Siz ne zaman hissettiniz ??? Şimdiden çok teşekkür ederim 🥰
Buketkucuk prenses_annesi38 16.haftamda ilk kıpırtılarını hissettim 18-19.haftalarımda da uzanırken güçlü bir tekme hissettim🥳
Hafise prenses_annesi38 ilk 16 da hissettim 18 sonunda tekmeler ittirmeler şuan 24 olduk gol atıyo kızım resmen 😁 bol bol vidyo cekiyorum
BegumIscanTunc prenses_annesi38 22+3 haftayim sanki içimde böyle pıt diye bir çarpma oluyor bazende sanki böyle balık gibi kayıyor Muş gibi hissediyorum ama en çok sağa yatınca oluyor sola asla yatamıyorum sola yatınca oraya baskı yapıyor
Sedaikraliya Ben 19. Haftada uzanirken his ettim simdi 21 haftaligiz hareket edince canimi yakiyor ama hosuma gidiyor ❤️❤️ Sende en yakin zamanda his edersin canim🧚🏻♀️
Madinanin-Annesi Sedaikraliya o can yakmalar 34 de aglamaya kadar getiriyir))21 deki neydi duyeceksin🤪
prenses_annesi38 Sedaikraliya keşke benim de hareketleriyle canımı yaksa 🤲🏻🤲🏻 o kadar merak ediyorum ki nasıl birşey 🤭🤭
prenses_annesi38 Buketkucuk ne güzel tam benim haftalarımda hissetmişsiniz darısı benim gibi bekleyenlerin başına 🤲🏻
prenses_annesi38 Hafise benim de kızım olacak inşallah acaba cinsiyet ile ilgisi var mı diyecektim ama sen ne güzel hissetmiştim bende tık yok 🤷🏼♀️
Elvn35 Hafise benimde ilk hamileligim 24 haftalık oldum arada hissediyorum bende ama cok düzenli hissetmedim hiç normalmi
prenses_annesi38 BegumIscanTunc ayyyy hadi inşallah darısı benim gibi bekleyenlerin başına 🤲🏻🤲🏻 bende sağ tarafa yatıyorum genelde ama elimde olmadan internette falan da solunuza yatın diyorlar ama olmuyor
beybikos prenses_annesi38 Doktor 20.haftadan sonra hissedersin demişti. Şuanda 17yiz. Başlarda göbeğim atiyodu sonra bağırsak hareketleri olduğunu öğrendim. 😁
prenses_annesi38 beybikos bende en ufak birşeyde hareket mi etti diyorum ama sonradan bebiş olmadığını anlıyorum 😂
Hamileyim-mutluyum prenses_annesi38 Ben 19+4 te hissetmiştim göz seyirmesi gibi pıt pıt etti seninde az kalmış 1-2 haftaya hissedersin canım ama hissedemezsen de hiç endişelenme ilk hamileliklerde 24.haftaya kadar normal hissedememek
prenses_annesi38 Hamileyim-mutluyum ayy hadi inşallah canımm çok teşekkür ederim genelde 15.haftadan sonra falan diyorlar bende kendimi sorguluyordum neden hala hissetmedim yada ben mi hissedemiyorum acaba diye
Madinanin-Annesi prenses_annesi38 vallaha benim kizim ellerini asagiya basdiriyor.Gecenin bir yarisi zann edersin cikicak eli altdan.Bir agrili oluyor.Birde inatci cekmiyor.Annem canim acidi diyorum umrunda deyil tekme atiyor birde rahatsiz etdim diye)))Iki gece oyle yaptdi artik agliyordum esimde durmus napiyim diyor kizim yapma oyle diyor.Yani can acitmalar 30dan sonra daha cok olacak.Ha birde 30dan sonra cakit ucuyor.
Hafise prenses_annesi38 kilo ile alakalı genelde bel kısmım yagsız benm ondan diye düşünüyorum ama zayıf olur gec hisseden varmı bilmiyorum
BegumIscanTunc prenses_annesi38 amin inşallah canım 🤲🤲 soluma yatamıyorum canım başlarda yatıyordum ama şu aralar yatamıyorum sola öyle bir baskı yapıyor ki rahatsız oluyorum sağa dönüyorum elimde değil Rabbimin izniyle de bişey olmaz sağ sağlim alırız kucaklarımiza 🤲