Ayzz11 Merhabalar, 34 haftalık olduk artık doğuma günler kaldı. Bu saatten sonra doğumu kolaylaştıran egzersizler neler olabilir? Ayrıca hurma yemeğe kaçıncı haftada günde kaç tane tüketilmelidir?
Silasila Ayzz11 ben 35+6 yım daha başlamadım ama 38 de başlıycam yapıcaklarım; merdiven inip çıkmak ,ilişkiye girmek, hurma yemek ,saatlik yürüyüş ,pilates topunda zıplamak 🙈
Yigitkeriminannesi Ayzz11 36. Haftamdayim hurma yemeye başlayacağim eşim bugün alacak . Günde en az yarım saat yürüyüş ve pilates topu üstünde ziplamayi düşünüyorum ben de:)
Aiteh Ayzz11 bende bekliyeyim burda. Ben onerilen şeyleri. Her ihtimale karsi 36 haftada yapmaya başlicam.suan 33 çum hani egzersiz filan yaparim bu seferde erken gelir diye korkuyorum 36 da yapmayq baslicam birde şey perine masaji cok oneriliyor doktorlarda oneriyor bi bakin youtubede kesiksiz ve ya daha az kesikle dogum yapmak icin 1 re 1 miş
Damlladamlla Silasila ilişkiye girmek sakıncalı olmaz mı Canım bende 35. Haftama gireceğim ama çok tedirginim kimisi girilmez diyor
aydinaleyna61 Damlladamlla doktorunuz herhangi bir yasak koymadıysa ilişki açısından ilişkiye girmekte bir problem yok hatta çoğu doktor son evrelerde öneriyor doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor
Bedis94- Damlladamlla riskli bi hamileliğiniz yoksa doktorlar ilişkiye girin diyor özellikle son haftalarda sıklığını arttırın diyorlar canım
Silasila Damlladamlla Ben son haftalar için dedim canım ama doktor yasaklamadığı sürece serbest diye biliyorum