Dbe24 Sedanindenizi Biz beşiği dolabı şifonyeri 2.100 tlye aldık içinde nevresimini ve cibinliğinide veriyorlar ad olarakta tombik bebek odası olarak geçiyor 😊
Sedanindenizi Busra030409 cok guzelmis ben de boyle bir besik istiyorum. Fiyat ve markasi nedir acaba?
Busra030409 Sedanindenizi teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun inşallah 😇 ben izmirdeyim Tombiş bebeden aldım instagramda modeller var bakabilirsiniz isterseniz. Beşiğin fiyatı 2100 dolapla birlikte 4100 tlye aldık.
Dbe24 Busra030409 Amin inşallah sizde güle güle kullanın 🙏🏻 Evet bizdede sabit fiyatta kaldı ama ben başka mağazalarda gezdiğim için en uygunu orasıydı bu yüzden fazlada diretmedim 😊 bu arada sizin beşiğinizde sabitlenebiliyormu acaba bizimki sabitlenmiyorda adamada sormayı unuttum kurmaya geldiklerinde şimdide çekiniyorum sormaya 😅😅
Busra030409 Dbe24 evet fiyatlar diğer yerlere göre uygun ürünler de güzel gerçekten :) sabitleme dediğiniz sallanma özelliğini kapatma mı oluyo 😅
Ozlem23 Zeynepyrdnkl büyüyen beşik alabilirsiniz yeriniz varsa benim yerim olsaydı alirdim ama ancak park yatak sığacak kadar yerim var artık kendi evimize çıkmak nasip olursa orda yatak alırız çocuğa
Busra030409 Dbe24 var var :) beşiğin yan tarafına tam ortasına bi tane vida takmışlar. O vidayı çıkarınca sallanıyomuş beşik. Eşim biz sallamıcaz sabitleyin demiş adamda sabitlemiş. Gerek olursa eşim açıcak inşallah gerek duymayız 😅
Dbe24 Busra030409 Tüh ya ben adamların yanında durmadım virüs atlattık ne olur ne olmaz dışardan geldiler diye eşimde pimpirik bu konuda aklımada gelmedi o anın heycanıyla sormak beşiğe baktım ama delik yok vida takıcak instagramdan yazıp sorsammı ki ya çok çekindim şuan 😅😂😂😂
Teacher-mom senakhrmn benimde aynı şekilde seneye tayin isteyeceğimiz için oda yapmanın şu anlık bir anlamı yok
Busra030409 Dbe24 bende çıkmadım odadan da eşim sormuş Allahtan 😅 sor canım nolcak onların işi bu beşiğin fotoğrafını çek at. Zaten instagram hesabına ordaki bayan bakıyo adam yazmıyo mesajları hiç çekinme bence 😅
Dbe24 Busra030409 Ay olmadı yazayım en iyisi teşekkür ederim Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😊
cileklidondurma Zeynepyrdnkl Evet var diye biliyorum instagram adreslerinden de yazabilirsiniz dönüş yapıyorlar kalitesinden şüphe etmeyin yılların markası zaten
baby_mama Prego miami anne yanı park beşik aldım ben 🤗 kurduk çok kullanışlı gözüküyor, Allah kullanmayı da nasip etsin inşallah 😌
Kimkibu Zeynepyrdnkl park yatak aldım ben daha kullanışlı geldi heryere rahatlıkla çekilir heryere götürülebilir.. annemlere giderkendr götürürüm die düşündüm.. sonrasındada katla kaldır.. kullanmadık ama çok kullanıslı görünüyor güzel yorumlar vardı bizde prego maxima aldık içime sindi bakalım ins bebeğimfe beğenir😊