Nurem250920 7 haftalık gebeyim ilk gebeliğim arkadaşlar mide bulantısından duramıyorum önerebileceğiniz birseyler var mı 🙏🏻🙏🏻
Minnosunannesiii Nurem250920 doktoruna söyle canım ilaç versin mide bulantısı başka türlü geçmiyor eğer duramayacak gibiysen hafif olunca çubuk kraker filan etki ediyor ama başka türlü olmuyor
Hatice68 Nurem250920 canim prilam bulantı ilacı yazdır doktoruna hem etkili bi ilac hemde bebeğe zararlı değil
Melikeelanur Nurem250920 prilam dr yazar doktorun canım anca o iyi gelir geçer inşallah ben hala kullanıyorum icmezsem bulantım oluyo 17+3 olduk
Dilekcnkn Nurem250920 kraker , leblebi , soğuk meyve elma gibi ve dinlenmek birde ben ilaç almıştım prilam dr iyi geldi ama çok uyku yaptığı için devam edemedim evde iki oğlum var uykulu uykulu birşey yapamazdım
Nurem250920 Melikeelanur Allah yardımcımız olsun kullanıyorum ama ilk gebelik olunca aşılama ile oldu birde her normal denilen şey korkutuyor istemsizce cok teşekkür ederim 🙏🏻
Melikeelanur Nurem250920 öyle olur canım Allah kolaylık versin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙌
SIL1 Nurem250920 valla ben 22 haftalık hamileyim. Hala kusuyorum midem bulanıyo doktor doğuma kadar bu sekıl de devam eder dedi. Kesilmıyo yani muz mide bulantımı kesiyo başka bişey yok yani bu bulantıyı kesen. Nefret ettirdi beni herseyden biran önce doğurup bu bulantıdan kurtulmak istiyorum 🥺