glcncbn Özel muaynehaneye gidip, devlette doğum yapan var mı? Normal doğum niyetindeyim doktoruma mı yaptırsam ebeye mi bilmiyoru. Sizin fikriniz nedir?
Byby99 glcncbn benim yaşadığım şehirde 2 tane özel hastane var ve hiçbirinde normal doğuma doktorun girdiğini duymadım ebeler doğurtuyor çoğunlukla. Bence o normal doğuma giren doktorlar tam teşekkürlğ özel hastanelerde oluyor. İlk doğumumu araştırma hastanesinde yaptım öldüm öldüm dirildim bağırmaktan boğazlarım patladı ama doktorum bir kere gelip bakmadı bile.
BegumIscanTunc glcncbn ben özele gidiyorum ama doğumum mecburi sezeryan olacağı için acaba devlette mi dogursam diyorum eşim karşı çıkıyor
glcncbn Polina- İlk doğumumda ebeler bana pek sıkıntı çıkartmadı ama başka insanlara kızdıklarını duydum açıkçası bunu da pek yaşarım diye endişe ediyorum. Doktorlsr zaten 20 tane sezaryan yaptırsa 1 i normal oluyor. Ki bazıları hiç yaptırmıyor bile.
Serpil-3 Byby99 tabiki doktor normal doğuma girmez risk olursa geliyor ben ilk bebeğimde çatı muayenesi yaptılar karı koca ikiside karşıma geçti çatın dar normal doğum yapamazsın haa illede doğuracam dersen sen bilirsin çatır çatır sen doğurursun alt tarafın parçalanır ben gelmem doğuma en son gelir dikerim dedi açık açık ve sezaryen oldum