derindemir Normalde 6+2 görünüyordum ama az önce doktorda 5+4 çıktım.kese ve yolk göründü ama bebek henüz ortalıkta yok😄5+4 te bebeğin görünmesi gerekmez miydi🤔🤔🤔sakinleştirin lütfen beni🥴siz bebeklerinizi ilk ne zaman gördünüz🤷🏼♀️
ozlemak42 derindemir ilk bebegimi 8. Haftada gordum çok küçük olduğu icin alttan muayenede bile gorunmemisti şuan 6+5 im ve görünmüyor sadece kese var bebek çok küçük olmalı dedi
Senayyalcin derindemir Ultrason muayenesi karından ve vajinadan olmak üzere iki farklı şekilde yapılır. Abdominal yoldan yapılan ultrasonografide gebelik kesesi yaklaşık 1 hafta daha geç görülebilir. Gebelik kesesi 4.5-5. haftalarda vajinal ultrason ile görülebilmekte iken 6. haftalarda da kesin olarak karından görülmesi gerekmektedir ama bu duruma göre de değişiklik gösterir sanırım .
Samsunn55 derindemir yolk sac ı gördüysen bebeğini de görürsün canım bebeğin varlığına ait bir şey o zaten içini rahat tut 😊
SevincGancali derindemir ben ilk 9 haftalıkken gitdim doktora. Hem kalp atışını duymak, hem de git gel olmasın diye beklemişdim
derindemir Senayyalcin daha önceki gebeliğimde 8. haftada bile vajinal yolla görünüyordu.maalesef onu kaybettim o yüzden bu hamileliğimde çok tedirginim😭
derindemir Samsunn55 hafta olarak 5 gün eksiye gidince içim sıkıldı.bir önceki hamileliğim maalesef kürtajla sonuçlandı.o yüzden bunda çok tedirginim.bi de bizi biraz bekletti bu seferki dahada pimpirikliyim ama bu platform iyiki var ki birbirimize iyi gelebiliyoruz.yorumunuz için çok teşekkür ederim🥰🥰🥰
ozlemak42 derindemir 🤗 yaşadım bende o korkuyu canım ve bana diret olarak ya dış gebelik ya boş gebelik Kürtaj dedi ilk doktor dünyamı başıma yıktı ama iyi ki inanip yaptirmamisim alttan muayene de herşey kesin olarak görülüyor canım bi kaç hafta sonra tekrar git yine gorunmezse alttan muayene iste eminim ki minik oralaarda 😘❤️
Senayyalcin derindemir Çok üzüldüm gerçekten,umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız endişe etmeyin.Allah yardımcınız olsun 🙏🏽
derindemir ozlemak42 Allahtan doktorum mükemmel bir doktor.onun için içim rahat.2 hafta sonra tekrar kontrolüm var.biraz sıkıcam dişimi öyle gidicem🤲🏻inş iyi haberlerle gelirim buraya
Samsunn55 derindemir gebelikte en fazla 2 hafta geri ve 2 hafta ileri olanlar normal kabul ediliyor. İçini rahat tut arkadaşım. 6 kaybım oldu benim de şuan bende 5+4 haftalık gebeyim pazar günü keseyi gördüm sadece 6 haftalıkken gidip kalp atımını duyacağım nasipse
prensimibeklerkenn derindemir daha önce bi dış gebelik yaşadım 4 yıl önce😔 ama çok şükür kürtaj gerekmedi çok korktum hastaneye gitmeden önce ya yine aynı şey olursa die evde test yaptıktan bi hafta sonra gittim şükürler olsun vardı sende korkma bnce muhakkak görünür ve doktora gitme konusunda çok acele etme 🥰
derindemir SevincGancali benimde amacım oydu aslında ama 2 gündüe şiddetli bulantı ve mide kramplarım var.bir an endişelenip aceleyle gittim bende.doktorum haftaya gelebilirsin dedi ama en az 2 hafta bekleyeceğim .en azından kese var bişeyler yolunda diyw düşünmeye çalışıyorum
HasretYildirim derindemir ben 5+4de gördüm ama endişelenmeyin eltim ikizlerinden birini 8. haftasında görmüştü 5 haftalıkken gittiğinde bir tane kesenin içi boştu geç döllenme olabilir
SevincGancali derindemir haftaya gidince bence bir daha ödeniş yapmıyorsunuz. 14 gün geçerse bir daha ödemeniz gereke bilir. Belki de onun için haftaya çağırdı
derindemir Samsunn55 yenid ayarlamaya göre bende 5+4 üm şu an.inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi🤲🏻🥰