RonyaArin ayisigi3 benimde 3 aydır valla ama ben adet gördükten sonra başlamak istiorm ama eşim izin vermior bakalım ne olcak..üzülme inşallah gene olcak
ayisigi3 RonyaArin folik asite falan başladın mı canım? Ben cyclo pregnova, hormon ilacı içiyorum 1 ay bitti doktor 3 ay içeceksin dedi. O ilaç içilirken de hamile kalmak sakıncalıymış sanırım
RonyaArin ayisigi3 canm yok folik asit falan vermedi..estrofem ve cipro die ilaç vermiş biri enfeksiyon için diğeri de hamileliğe hazrlior 1 ay içiyorm okadar başka birssey vermedi canm
ayisigi3 @minikcivcivim canımmm sen doğum mu yaptınn? Sayfanıza girip bakayım demiştim canım benim ömürlü olsun sağlıklı huzurlu bir yaşamı olsun inşallah neler oldu
minikcivcivim ayisigi3 ahhh hiç sorma balim ya erken doğum yaptim Acil sezeryan ile 35+3de doğum oldu bebek de küvezde balim. Allah razı olsun canim benim çok sağol 😘
ayisigi3 minikcivcivim kuzumm benimm iyi ki doğmuş 🥰🥰💖 hemencecik küvezden çıksın annesinin koynuna girsin inşallah 🙏🏻💖
ayisigi3 RonyaArin iyiyim çok şükür canım. Var mı bir gelişme. Biz haftaya doktora gideceğiz bakalım ne diyecek
RonyaArin ayisigi3 canm gidin bakalım ne dicek hayrlisi olsun haber ver bize de…bende aynı işte ameliyattan sonra ilk adet oldum bitti bakalım ay sonu ne olcak
ayisigi3 RonyaArin evet canım bugün gittik. Doktor gayet iyi rahim dedi 1.5 ay daha devam edeceğim hormona. Sonra inşallah bebek planlayacağız. Sen ne yaptın
RonyaArin ayisigi3 oo süper canm cok sevindim valla… bende iste yumurtlama bitti değerlendirdik adet 28 ekim beklicez bakalım eğer adet olursam rahim filmi çekmeye giderim inşallah olmam