minikcivcivim RonyaArin birşey olmaz canim 3.çü günüde başlar adetin.2.ci günü başlaniyordu ama kaç gün iciliyordu unuttum 12.ci gününe kadar içilip 13. Gün bitiyordu 14.cu gün kontorl olurdu sonra iğne. Diye aklima geliyor
RonyaArin minikcivcivim tamam canm pazartesi giderim bakalım hele ne dicek ona göre yapsaydı süper olurdu
minikcivcivim RonyaArin balim ama adetli iken başlıyorsun ilaca öyle catlatma iğnesi olursun sen yarın git bence ya randevusuz da olur bence bu ayi es geçme derim
RonyaArin minikcivcivim canm sinirlerim bozuldu burda ya hemen bileti alıp eve dönmek istiorm hiç bu stresle hamile kalamam
minikcivcivim RonyaArin Hiii anladim canim şimdi… boş ver anladim seni takma kafana 🙏🏼 Öyle yaparsın canim o zaman 🌸
minikcivcivim RonyaArin öyle olur zaten onların yanında onlardan olur sen suçlu olursun evde de seni tutar.
minikcivcivim RonyaArin sen boş ver eve gidince konuşursun eşinle ben anladim konuları. Doğru anladıysam evde halledersin canim kırk yılın başı gittiniz birde 🤦♀️ iyi ki yakın değilsiniz .
minikcivcivim RonyaArin boş ver canim eve geçince halledersin 🙏🏼 şimdi takma kafana tatilinin tadının çıkar biraz gezin dışarı çıkın
minikcivcivim RonyaArin ya ne yapacaksın canim dediğim gibi allahtan uzaksınız o yüzen pekde takmamak gerek ya aynı şehirde olsanız o zaman daha zor olur inan ki.