Aylinsemih Gizem957 bence güvenilir ben özele gidiyorum doktor boşuna para verme diyiphep saglik ocağına yönlendiriyor çıkan sonucu da kendisine gosteriyorum
Seda-34 Gizem957 bana özellerde tahlil ücreti için yapıyor doktorlar gibi geliyor canım. Ben de sağlık ocağında yaptırdım hatta doktorum yönlendird
archmom Gizem957 özele gidiyorum kendi doktorum aile hekimime yönlendirdi. Orda yapıldı . Sonuçları alıp kendi doktoruma götürdüm . Doktorum çok titiz biridir güvenmeseydi göndermezdi 🙏🏻 Sonuçta sağlık ocaklarının kendi laboratuvarları yok onlar sadece kan alıp eğitim araştırmalara gönderiyorlar . Bence bu sekilde ele almak lazım 🙏🏻😄
2368 Niye güvenilmesin baştan beri sağlık ocağında yapılan tüm testlerimi orda yaptırdım bi sorunda çıkmadı sonuçta laboratuvar ortamında halloluyor
Gizem957 2368 demi onlarda labaratuvara yolluyo ya burda Bi kaç kişi saglık ocağında yaptırdım işte enfeksiyon cıktı doktorum saglıklı olmayabilir diye bidaha istedi fln demişti aklımda kaldı. Bu
Miyok Kan beklediği için değerlerde hata olabilir diye diyolar. Benim troid değerim sağlık ocağında yüksek çıktı, hastanede yaptırdım normal çıktı.
baobei Gizem957 geçen gün sağlık ocağında yapılan idrar tahlilinde lökosit 49 çıktı doktorum bir de başka bir hastanede yaptır bakalım bazen yanlış sonuç veriyor dedi. Hastanede yaptırdım 2 çıktı aynı değer. İlk defa başıma geldi benim de…
Celibon Gizem957 canım hepsine makine bakıyor. Gayet güvenilir emin ol. zaten sağlık ocaklarında laboratuvar yok onlar eğitim araştırmaya gönderiyorlar kanları günlük olarak. O yüzden kan alımı 10 da biter en geç 11 de gönderirler.