Minikcivcimmmm__34 canım kaç haftalıksın ve kaç mm ölçtü doktor. Bol bol dinlenmen lazım ağır iş yapma canım. Rahim ağızı uzunluğu 25mm altında olduğunda problem oluyor ve erken haftalarda belli olursa dikiş atılabiliyor.
Rahim ağızın uzunluğun birden mi kısaldı yoksa normalimi böyle bunu anlamak lazım. Kimin hiç kalkmadan sadece tuvalete yemek için kalkması gerekiyor. Kimin normal uzunluğu bu hafif normal işlerine dönebiliyor ama genel olarak yer çekimini ortadan kaldırmak gerekiyor ve bol bol oturup yatmak gerekiyor.
benim 22 haftamda 28mm ölçüldü erken doğum riski oluşturuluyor dendi 1 hafta hep yatım 24 haftamda kendi doktorum 25mm falan ölçtü dikiş atmamız lazım dedi ben 3 doktora daha gittim onlar 28mm ölçtü bu zamandan sonra dikişi önermiyoruz dediler ben dikiş attırmadım 25 haftamda ciğer geliştirici iğne oldum 28de tekrar ciğer geliştirici oldum. 22 haftamdan beri progestanı fitil olarak kullanıyorum. Çok şükür kısalmam devam etmemi 35 haftama geldim. Bol bol dinlen Rabbim zamanında sağlıkla gelmesini nasip etsin🙏