Merve5561 Bhr-9 Karadeniz medical park Hasan Tahsin bey ilk doğumumu onda yaptım şuan yine ona gidiyorum
Tugce_mrv Bhr-9 bana da uygun geldi benim arkadaşım yeni medical park yıldızlıda doğum yaptı sezaryen iki gece kaldı 6000 TL ödedi
Alpsdkz34 iremom çok çok memnun kaldım ben 9 ay medicale gittim ordan memnun kalmadım son gün doktor değiştirdim iyikide değiştim
iremom Alpsdkz34 bende medicalpark karadenizde Hülya Çiçeğe gidiyordum yeni değiştirdim Özgür Özdemire gittim bir iki kere henüz muayenesinden memnun kaldımda doğum konusunda fikrim yoktu öğrendiğim iyi oldu sağol canım
iremom Alpsdkz34 doğum ücretide az vermişsiniz indirim yaptılar sanırım. ben sormuştum tek gece oda epiduralsiz normal 3100 gibi bişey oluyodu covid testide dahil 😊
Alpsdkz34 iremom cnm valla öyle güzel bi doğum oldu ki inan çok çok iyilerdi bi tane de ebe vardı elmas abla ikisi Harika inan prenses gibi hissedersin kendini
iremom Alpsdkz34 Alpsdkz34 anladım canım sağol valla içim baya rahatladı sağlıkla büyütürsün bebeğinide inşallah 🥰