-mercimekveannesi 1 saat sonra bebişimin cinsiyetini öğrenmeye gidicez ve yerimde duramıyorum 🤍 umarım kendini gösterirsin …14+2 den selamlar ❤️
Minikcivcimmmm__34 -mercimekveannesi inşallah ögrenebilirsin biz 17 hafta olduk nasılsın n son dün gittim hala tık yok 🤭
Aylinsemih -mercimekveannesi çikolata ye canm ben öğrendiğim gün sabah nutella yemiştim kontrolde bacağından kordon geçiyordu göremedi bende çok merak ettigim için doktor çikolata ye yarim saat sonra tekrar bakalım diyordu ki bebek hareketlendi ve kordon cıktı pipisi gözüktü
-mercimekveannesi midekoruyucu ay evet doktor ismaile benziyor ama net değil 2 hafta sonra gel dedi 😂
-mercimekveannesi Minikcivcimmmm__34 net değil erkek gibi sanki ama 2 hafta sonra gel net belli olsun dedi 🌸 inşallah öğreniriz net olarak
-mercimekveannesi OzgeAlya haha 😂😂 doktor ismail gibi dedi ama net bir şey diyemem 2 hafta sonra gel dedi 😂😂😂 canım ismail meşur olduk
-mercimekveannesi Aylinsemih göründü ama pipi mi kritoris mi net değil dedi şimdilik erkek gibi dedi ama net olsun diye 2 hafta sonra gel dedi 🌸
Aylinsemih -mercimekveannesi işallah netlesir canm ama sende ekrana pür dikkat bak özellikle baya baksın doktor benim ki en az 5 dk bakıyor
minikanne_ -mercimekveannesi inşallah görürsün canım benim 👼 Ben gittiğimde yüz üstü yatmıştı, doktor o kadar uğraştı ama dönmedi yumurcak 😅 Bir sonraki kontrolüme de nerdeyse 1 ay var daha ve bende çok merak ediyorum 🙈🙈
NefesDeniz -mercimekveannesi Yaaa göstermedi ise ismailsu olmasıııınnnnn totusunu yerim ben onun annesiiii🥳😀😍
-mercimekveannesi NefesDeniz doktor bir şey gördüm sanki ismail gibi ama net değil dedi 2 hafta sonra gel dedi o zaman netleşicek bakalım mercimek ismail mi ismail su mu 😂😂
NefesDeniz -mercimekveannesi Hadi hayırlısı ismailde bizim ismailsu da bizim ne şarkılar yazdık ona 300-500 diye diye😂 Sağlıkla gelsin inşallaahhh🤍