Melike Tavuk ve sulu yemekten tiksindim salça ve soğanın olmadığı pratik tarifler lazım anneleerr 😣 artık ne yapsam diye düşünmekten kafayı yiyeceğim sanırım hiçbirşey yiyemiyorum ben ne yapıcam ya 🥺
Heyecanlianneee Melike börek yapın çayla bence akşam da iyi gider patates salatası da olur yanına hatta mayonezsiz amerikan salatasıda olur 😌
Melikeadiguzell Melike Kaç haftalıksın canim ? Bende sulu yemek yiyemiyorum soğan kokusuna dayanamıyorum her şeyin tadı farklı geliyo ağzımın tadı yok yine de çok şükür her halimize
happypregnant29 Melike beşamel soslu fırın makarna olabilir yada mantar sote yapıp krebin içine sarıp üstüne kaşarla fırına sürebilirsin pratik olarak
MelisaMila Melike Of aynı sıkıntı bende de var herşeyden midem bulanıyor. sigara böreği yiyorum o hafif geliyor.Mercimekli köfte yapacağım bugün yanına salata. Kızım içinde yayla çorba 🍜
Melike Melikeadiguzell aynen çok şükür 🤲🏻 10+2 yim valla hiç sulu yemek yiyesim yok kokusundan zaten midem almıyor Kendime kilo almayım diye öyle çok hamur işi gibi şeyler de yemek istemiyorum ama mecbur 🤦🏻♀️
Gizem93- Melike Canım ben de kuşbaşı etten tiksinmiştim bi süre yiyemedim hiç görmedim bile daha sonra annemin yaptığı etten yiyebildim öyle alıştım ama hala çiğ ete dokunmam tekrar tiksinirim diye
Melike bus91 En sevdiğim sürekli yiyorum artık davul olcam bugünde yapabilirim teşekkürler 🤩 Afiyet olsun 🤍
midekoruyucu Melike ben normalde de koymuyorum soğanı yemeklere 😂 bana göre çok daha lezzetli oluyor 😂😂😂😂 mesela bugün tarhana çorbası, türlü , bulgur pilavı yapicimm, yanına da yoğurt veya salata. Allah bereket versin
Melike midekoruyucu Afiyet olsun 🤍 Artık bende koymuyorum ama yiyemiyorum da yiyemedim bileyi de yapmak canım istemiyor 🤭
Gururunannesi Ayy bende de paronayak oldu bu yemek konusu. Mutfağa girince kellepaca şırdan fln kokuyor halbuki asla yapmadım yani 😂 bnde tavuk asla yiyemiyorum soğan sarımsak mahfediyor 🤦
Gmsyusra Melike Mantar üzerine beşamel sos üzerine kaşar aşırı lezzetli oluyor hemde pratik. Ben beşamel sosu biraz fazla yapıp yanına fırın makarna yapıyorum bir taşta iki lezzetli yemek oluyor
midekoruyucu Melike valla ben de öyleyim arada hiç bişeyin kokusuna dayanamıyorum. Hele o baharatlar öldürüyor beni 🤢
Taze_gebe Melike yeşil mercimek salatası hem çok zevkli hem pratik hem besleyici doyurucu oluyor yeşik mercimeği haşlayıp içine evde ne varsa dereotu çok yakışıyor ceviz turşu köz kapya vs yakışan ne geliyorsa aklınıza olur ben yeşil soğan da seviyorum ama soğan istemiyorsanız koymasanız da olur 👻