Eflalhuma Selamün aleyküm kızlar 35 haftalık olduk ama cildim aşırı kuru we geriliyo cok rahatsızım bu durumdan doktor bepantol werdi ama hiç bi işe yaramadı benim gibi olan war mı farklı bişi uygulayan
Heyecanlianneee Eflalhuma nivea urban skin detoks gece kremini kullanıyorum ben yüzümde çok döküntü vardı ve kuruyodu sürekli bunu sürdükten sonra çok değişti ve artık döküntüm kalmadı. Belki kullanırsınız 🙏
Kkkkbbrra Eflalhuma arifoglu soğuk sıkım hindistan cevizi yağı kullanıyorum en basından beri asla catlagım ve kurulugum yok. Bunu al hemen kullan bana dua edeceksin :)
Hbss12 Eflalhuma cerave diye bi krem var ona da bi bakın olur mu kuru ciltler için olan tüpte değil kutuda bayada büyük boy fiyat performans tam ürün
Kkkkbbrra Benim cildimde çok kuruydu pul pul dökülürdü ama bu yağı nasıl geç keşfettim inanamadım çok memnunum vücudum hep nemli tavsiye ederim
Kkkkbbrra Eflalhuma trendyoldan aldım yüzüme kullanmıyorum ben yüzüm kuru değil ama tüm vucuda kullanılıyor.Sen istersen kullanırsın.
Buketkucuk Eflalhuma bol bol nemlendirmeye çalışın teninizi vazelin kullanabilirsiniz iyi geliyor yağlı yapıda kremler kullanın
Aleshiii Eflalhuma kağıt maskelerden alıp yapıştırın haftada 2 kere falan onlar çok güzel nemlendiriyor Aloe veralı salatalık özlü özellikle