Ayssunn ilkgozagrimhavinim sizin hesaplamalar yanlış ben 20haftalık hamileyim doğumum ekim sonu kasım başı oluyor siz o kadar gerideyken nasıl kasım da doğum olsun 😂😂 en az Aralık Ocak bence 😂😂
ilkgozagrimhavinim Ayssunn anlamadım hangi hesaplamam yanlış? 17 haftalık hamileyim, tahmini doğum 15 kasım dedi doktorum. Nesi yanlış anlamadım :)
Senayyaprak33 Bende 18. Haftaya girecem bu gece 00:00′dan sonra. Bizimde 10 Kasım görülüyor bakalım 😍🥰
a_burcu_bur ilkgozagrimhavinim normal mi sezaryen mi peki ya da bebiş önden falan gidiyo mu. Aramızda 1 ay var da ondan soruyorum 😝 ben 20+5im
Senayyaprak33 ilkgozagrimhavinim teşekkür ederim inşallah sizinde hayatı boyunca sağlıklı, mutlu yaşarsiniz😍
ilkgozagrimhavinim Ayssunn biz doğuma kadar burda böyle devam edicez sohbet muhabbet 2,5 ayı devirmişiz bile😅😅
Ayssunn ilkgozagrimhavinim ay haberim yok valla 😂 bende 20haftalık oldum bugün , doğuma kadar zaman gelir mi ya 😂😂
ilkgozagrimhavinim Ayssunn bu postu açarken dedimki daha çok miniğiz nasıl geçicek zaman. Ama 5 aya girdik bile. Valla ağzım burnum diyene kadar geçiyo😅
Ayssunn ilkgozagrimhavinim hadi hayırlısı olsun🥰 detaylı ultrason yaptıracağım 22.haftada yapmayı düşünüyorum daha detaylı görürüm belki diye , siz yaptırdınız mı
ilkgozagrimhavinim Ayssunn yok henüz 17.haftadayız biz ama bende düşünüyorum yer araştırıyorum şimdiden🤔
birekimpasasi_11 zehra61ozkan yaa bu konuda da aynıyız demek 🤗 hayırlısıyla vakitlice sıhhatlice alalım oğluşlarımızı kucağımıza canım 😍
zehra61ozkan birekimpasasi_11 Aynen 😂😂 Amin inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız 😊 yaş kaç ben 25
beyzanur_kbn elisa123 bende gittim bugun kadin dogum 182 yi arayıp perinatolojiden randevu al dedi ama ne mumkun randevu bulabilmek ne yapacagim hic bilmiyorum