birekimpasasi_11 Nasipse oğlumuz olacak bizim de, bugün 19+6yız Ekim sonu gibi de doğum görünüyor 🍀 bu post çok güzel olmuş yeni görüyorum daha, hepimiz de sağlıkla hayırlısıyla vakitlice alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah 🤗
ilkgozagrimhavinim birekimpasasi_11 rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi🙏🏻 postu açalı epey olduda sustu bizim anneler🤭
Emineabdullah ilkgozagrimhavinim bende 16 oldum su an bir 🥔 😊🙏 haftaya muaynem var ins cinsiyet ögreniriz 😊
birekimpasasi_11 ilkgozagrimhavinim inşallah 🍀 ben daha yeni gördüm 🙈 yakın haftalar olunca bilgi alışverişi daha sağlıklı oluyor, sizin kaç haftalık bebiş? 🤗
ilkgozagrimhavinim Cansel0694 en son 11+5te ikili tarama için gitmiştim. Bi daha gitmedim gitsem belki söylerlerdi ama🙈
ilkgozagrimhavinim Cansel0694 3lü ve 4lüye gerek duymadı doktorum çok şükür 2li güzel çıkınca ☺️ o gün 1 ay sonra çağırdığı için tam 1 ay sonra gitmiş olucam😇
Yakubra ilkgozagrimhavinim 14 kasım bizim de mdt’miz insallah. hareketleri hissetmeye başladınız mi ben en bariz bugun hissettim 17+1 iz. Muazzam ve değişik bir duygu. Rabbim bebeklerimizi sağ Salim kazasız belasız kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Yakubra Beyzaltnbs merhaba nasıl oldunuz hala bulantılarınız devam ediyor mu biz 17 haftalık olduk bir kaç haftadir çok şükür mide yönünden rahatım. Ben de sizin gibiydim 6 kilo verdim çok saçma ama kendi evimde yiyemezden sürekli kusarken misafirlikte hiç oyle olmuyordu. Hatta bir ara sürekli teyze,anne,dayı vs geziyordum 🙄😅
Beyzaltnbs Yakubra merhaba bizde 18+2 olduk çok şükür benimde bir kaç haftadır geçti ama henüz verdiğim kiloları aldım üstüne kilo alamadım 😅 benim başkasında yediğimde de oluyordu maalesef özellikle et yiyemedim çok şükür şuan iyiyiz ☺️ Cinsiyetiniz belli oldu mu
gamze1126 Tugba86 12. haftada kız demisti doktor. bugün 16+2 deyiz kontrol vardi. kesinlesti kız olduğu 😊 sizin ?
ilkgozagrimhavinim gamze1126 bizimde dün 16+5te doktor yüzde doksan dokuz kız dedi😇 bacak arasını gösterdi kızım sağolsun🤭
Tugba86 gamze1126 15.haftada kız dedi doktor.Haftaya 17 olacağız kendi doktorumda randevum var.O zaman kesinleşir herhalde artık
By_trhn Benimde kızım olucak ,Hareketleri hissettiniz mi kızlar bizde 19 olduk ama daha hala tam hissettim diyemiyorum
yelzkyatepe By_trhn eğer ilk gebelik ise normal bende hissetmiyorum henüz ama ilk gebelikte notmal dedi doktorum
By_trhn yelzkyatepe evet ilk gebelik herkes forumda hissediyorum falan yazınca bi korku düştü, inşallah biran önce hissederiz ☺️