ilkgozagrimhavinim aryabaran endişe ilk günden itibaren başlıyor sanırım.. Keseyi görcez mi, kalbini duyucaz mı.. İçinizi ferah tutun🌸
Dondu86 Biz de 9 haftalik olduk bugün tahmini doğum tarihimiz 1 kasım dedi doktorumuz sadece ben 7 ay taşıyabiliyorum çocuklarımı 6 inci aydan sonra iki ay ilaçlarla tutacagiz dedi yani ekimin ilk haftası kizlar
ilkgozagrimhavinim DefneRana hoş geldiniz ozaman sizde😍 henüz toparlanıyoruz🙈 ama bi 8 ay burada birbirimize destek olacağız inşallah🌸
Umudunuyitirme Bende varım merhabalar 7+1 allahım hepinizin yavrularını sağlıklı bi şekilde kucağımiza almayı nasip eder inşallah… allahim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın ins 🤲🤲🤲
Ecrinpoyraz Umudunuyitirme insallahh duyarisiniiz kac haftaliksiniz bugun bizde gidicez kontrolw insallah bizde duyariz ❤🤲🏼
perilice123 Altayyk ben 4. Haftada gittim hemen öğrenir öğrenmez çünkü hali hazırda bağlantı kanamam googlea göre bir tık uzun sürmüştü ve paniklemiştim ben de.
yamacinannesii Kızlar merhaba 6+6 hamileyim bu sabah yatakta otururken kasığımda bi sancı hissettim ani ama geçti hemen öyle uzun sürmedi neden olabilir sizce yaşayan bar mı daha önce olmadı böyle birşey
ilkgozagrimhavinim yamacinannesii kasık krampları normal diye biliyorum. Ara ara benimde oluyor çok sürmeden geçiyor. Bana doktorum uzun süreli bıçak saplanması gibi ağrı olduğunda gel demişti. Bu ufak tefek kramplar bebişimizin büyüdüğüne işaret😍🙏🏻
perilice123 yamacinannesii ben de yaşamıştım böyle bir şey önceki haftalarda ilk birkaç aç adet dönemi zamanı geldiğinde bu tarz kramplar ağrılar olabiliyormuş.