perilice123 Dilara29 midenizi bastıracak gıdalar bulmaya çalışın boş mide de asitten çok bulanıyor. Ben çareyi kraker ve tostta bulmuştum.
ilkgozagrimhavinim citlenbigim2212 6+4 bizde. Ara ara mide bulantım ve portakal kokusundan aşırı tiksinmem dışında iyiyim😅
vitruvius Merhabaaaa 🥳 ben de 7 haftalık olduum. 10 kasım görünüyor buluşma günümüz 💕 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Biz de dün duyduk kalp atışını
Kardelenck vitruvius Merhaba biz daha duymadık cuma günü gidicez duyariz umarım ki 7+6 olucaz cuma günü iki hafta önce gittiğimde daha kesemiz yeni büyümüştü normaldir dimi herşey 🥲
vitruvius Kardelenck Normaldir tabii 💕 hamilelikte bir sürü bilinmeyen var. Geç döllenme olmuş olabilir gönlünü ferah tut 💕
Bsra1111111 Kardelenck yaaaa mrhblar bnm adetim 27 ocak hesaplmya göre 10 şubata tutundu desem suanda 7 hafta 3 günlük doktor geç dollenmistir dedi problem yok cok şükür bin şükür Gebe takip kadin 8+2 yazmis o ne oluyor anlamdim bir turlu yarin gip sorcam
Muciiizemm ilkgozagrimhavinim burdayım bende sizinleyim 4+6 yım tahmini 29 Kasım bearber ilerleyelim ilk bebişim benimde 🥰
Sinem1234 ilkgozagrimhavinim 7+6 8 kasım görünüyor 2.gebeliğim sezeryan olacağı için daha erken bir tarihte doğum olacak nasipse☺️
aysimaninveprensinannesi Deniztrn bizde 10 +4uz ve bende riskliyim rabbjm saglikla kucagimiza almayi nasip etsin