Su123 Kızlar hayırlı cumalar🌸 benim bebeğim öyle çok hareket eden bebek değil uysal ama dün bugün pek bi durgun ediyor hareket ama iki güne göre daha az doktoruma yazdım ama cevap vermedi henüz pozisyonu değiştiği için olabilirmi
zeynepylmz Su123 33+5 haftalık hamileyim ve benim bebeğim de az hareket ediyor doktorum yeri daraldığı için eski hareketlerini bekleme dedi
Bsraozturk Su123 34 haftalıkken yavaşlama olmuştu bizde de doktorum elma suyu içmemi söyledi bebeği hareketlendirirmiş eğer bi sıkıntı yoksa hareketlerini saymanız gerekiyor birkaç saat içinde 10 hareket etmesi lazım diye biliyorum hareket etmiyorsa uyarın biraz karnınızı
Kvsr-klm Su123 35. Haftama girdm bugun ya benımkıde az hareket ediyor ve karnım yumusadı öncesine göre bıkere vuruyo duruyo kac saattır vurmadı hatta bende korkuyorm
Kvsr-klm shrbn25- nettende baktm bulamadm bısey önceden cok sertlesırdı 2 gündür yumusadı dogumamı hazırlıyo anlamadm valla
shrbn25- Kvsr-klm kötü bisey olmasında ya bende sabah post actm bu durunla ilgili kimse yazmayınca merak ettm bende