Dilaraa06 33+5 günlük hamileyim bugün sabah uyandigimdan beri başım ağrıyo halsizlik var bayilcak gibi hissediyorum tansiyonum düşüyo sanırım, ne yapabilirim bu duruma tuzlu ayran mı iyi geliyo arkadaşlar bilgisi olan var mı
Mdnyldz Dilaraa06 Allah korusun endişelendirmek istemem ama gebelik zehirlenmesi tarzı bir durum olmaması adına,dünden beri devam eden bi durumsa doktorunuza danışın derim
kucuktosbik27 Dilaraa06 bu haftalarda tansiyon düşmesi normalmiş canım benim 1 haftadır sürekli tansiyonum 8 e 4 lerde geziyor. Dün doktoruma sordum halsizlik uyku hali çok olmaya başladı bir sorun mu var diye gayet normal hiç korkacağın birşey yok dedi seninde için rahat olsun biraz tuzlu birşeyler ye 2 saatte birde birşeyler atıştırmayı ihmal etme canım bebiş büyüdükçe vücut fazla efor harcıyor ☺️ 31+1 deyim bu arada
Busra34ybg Dilaraa06 tansiyonunu ölçmeden bisey yapma canım bazen yüksek tansiyon bile baş dönmesi yapıyor yaşadığım için biliyorum ellerinde ayaklarında yüzünde şişkinlik varsa doktoruna danış mutlaka
kucuktosbik27 Mdnyldz gebelik zehirlenmesi tansiyon yüksekliğine sebep olur canım tansiyon düşüklüğü gebelikte beklenen normal kabul edilen bir durum☺️
Dilaraa06 kucuktosbik27 dikkat ediyorum ac kalmamaya özen gosteriyorum ama uyandigimdan beri aynı midem de bulaniyo ölçemiyorum da tansiyonumu cihaz yok
Dilaraa06 Busra34ybg şişkinlik yok ama düsüyomu yükseliyomu bilmiyorum tansiyon aleti de yok evde ölçemiyorum, halsizlik var kalkarken bayilcak gibi oluyorum
Busra34ybg Dilaraa06 uzanıp sola doğru yatıp ayaklarınızın altına yastık koyup biraz dinlenin baktınız geçmiyor bi acile gidin isterseniz
Dilaraa06 Busra34ybg deneyim bi teşekkür ederim, doktorum da yok yazamıyorum zaten devlete gidiyorum geçmezse direk hastaneye gidiyim en iyisi
kucuktosbik27 Dilaraa06 bi eczaneye gidin tansiyon düşüyormu çıkıyormu o kesinleşsin ona göre tuzlu birşey tüketin yüksek olur falan iyice yükseltmeyelim☺️
Dilaraa06 kucuktosbik27 ıyim çok şükür yatıyorum toparladım, teşekkür ederim yine tekrarlarsa direk hastaneye gitcem 🙏🏻🥰