Arkadaşlar uykusuzluktan artık çaresiz kalıp 3 tane uyku eğitimi kitabı okumama rağmen, güya uyku eğitmeni kişisiyle anlaşıp oğluma uyku eğitimi verdim, uyku eğitmeniyle anlaştım fakat kendi başıma vermiş gibi oldum, öncelikle 4 ay uyku gerilemesiyle bütün düzenimiz alt üst oldu sallanmadan asla uyumuyordu 1 saatte tam 4 kere uyanan bir çocuk olmuştu sabaha kadar ben diyeyim 30 siz deyin 40 kere uyanıyordu bel fıtığı olmak üzereydim , düzelmesini beklerken artık 6.ayımıza geldik ve bir düzelme asla olmadı bende bir uyku eğitmeni buldum postlarıyla çok bilgili ilgili gözüken bir arkadaş fakat tamamen para odaklı biri, önce parayı attırıyor sonra kopyala yapıştır bir Word belgesi yolluyor uyku eğitimi yazan içinde size özel hiç birşey yok kim westi kopyala yapıştır, ne uyanıklık süresi ne saatler hiç birşey , uyku işaretleri diyor bu konuda uzman olsam seninle neden anlaşayım ? sonra siz çocukla Başbaşa kalıyorsunuz arama yok dikkat dağılır diyor mesaj 10 ile 10 arası diyor o da müsait olursam dönerim diyor parayı attıktan sonra herşey değişiyor bir ilerleme yok diyorum düzelecek diyor mesajlara çok geç dönüyor sırf para odaklı biri ve parayı verdiğiniz için bir gazla başlıyorsunuz ama kendiniz yapıyorsunuz herşeyi ve ekstra hiç birşey yok uyku eğitmenliği falan hikaye bebeğinize kendiniz uykuyu öğretebilirsiniz ben uyku eğitmenine para vermeme rağmen kendim öğrettim kendinize güvenin ve yapın sakın böyle insanlara oturdukları yerden para kazandırmayın iyi insanları tenzih ediyorum 🙏