Buseninannesi_21 nazliakdag35 18+5 boyunu kilosunu bilmiyorum doktor söylemedi testte riskli ciktik carsamba günü detaylim var benim için dua edermisin. 🤢
ecevecev21 19+4💙Ayda bir kontrole gidiyorum hafta içi kontrolüm var güncel kilosunu bilmiyorum. Hareketlerini gün içerisinde mutlaka hissediyorum. Bulantı ve kusmam devam ediyor güncel bilgilerim bunlar 😂♥️
Anneyimm2 Rukiye_kelce ben hıc dikkat etmiyorum canim neyı midem alırsa neyi canim isterse onu yiyorum ama zararlı seyler de yememeye dikkat ediyorm daha sebze et balık yiyemiyorum peynir pek tuketemıyorm yanı
iremakar35 17+5′te gittim en son 200 gramdı, şuan 18+5′iz ne durumda bilmiyorum rahim ağzı kısalığı var dedi doktor yatmakla geçiyor günler 🤦🏼♀️ Bu gidişle ben Ağustos annesi değil Temmuz annesi falan olurum galiba 😂
Seyda652 iremakar35 sürekli rahim agzınızı ölçtürün olurmu benim bu sebepten rahim agzımda dikiş var suan
2368 iremakar35 geçmiş olsun 21 haftalığım banada iki hafta önce rahim ağzı kısalığın var dediler yatıyorum 😢 inşallah benim bebeğimde zamanında doğar bu sebepten dolayı erken doğmasından korkuyorum
Fatma_7 Asuman21 ne bahtsızız yemin ederim ya al benden de o kadar 21 olduk hala kusuyorum 😭😭 hamileliğin tadını çıkar diyorlar bu gidişle rüya oldu
Anneyimm2 nazliakdag35 patates kızartması yogurtlu makarna spagetlı bazen tost bunlar yanı bide bu aralar sureklı patates yemegı yemeye basladım 😄
nazliakdag35 Buseninannesi_21 ama o testler tam net sonucu vermiyor detaylidaa guzel sonuclar alirsin insalah sağ salim saglikla kucagina alirsin yavrunu 🙏
Buseninannesi_21 nazliakdag35 Amin inşAllah canim evet kesin değil ama Annelik işte canim Allah kimseye yasatmasin bunu.
nazliakdag35 Mom8899 devlet hastanesindeki bir onceki doktorum oyleydi hic birsey soylemiyordu gonderiyordu ama suan ki doktor her gittigimde gosteriyor kalp atisini dinlettiriyor bilgi veriyor