Hydralya 33+3 de suyum geldi hastaneye gidiyoruz şimdi çok endişeliyim aynı durumu yaşayan oldumu aranızda
Hydralya Sezeryana alındım bebeğim doğdu ama ciğerleri hiç gelişmemiş yoğun bakıma aldılar lütfen dualarınızı esirgemeyin kızımdan 🙏şimdiden Allah razı olsun kızımın adı asya lina dualarınıZda ismini geçirin Rabbim yardımcısı olsun inşallah 😢
bilgs15 Hydralya canım çiğer geliştirici yapmamışlar mıydı ? Bir de kaç kg doğdu ? Kilosu vs iyiyse tek sorun solunum ise bir kaç günde toparlanıyor diyor biliyorum . Doğduğunda ağlamış mıydı ? Tez vakitte kucağına alırsın inşallah 🙏🏻♥️
NefesDeniz Hydralya Canım benim öncelikle hayırlı uğurlu olsun🌸 Hiç korkma endişe etme hala yavrun seni hissediyor emin ol ve ona güzel duygular umutlu duygular iyi enerjiler gönder. Senden güç alıyor şimdi güzel yavrun ve eminim bu gücü ile çok kısa zaman sonra kucağında olacak. Sen ve güzel Asya Lina hep dualarımda olacaksınız Rabbim tez zamanda sizi kavuştursun inşallah🙏🏻🤍
Aycha Hydralya Allah acil şifalar versin, bebeğinizi en kısa sürede, sağlıkla kucağınıza alıp, evinize getirin, güle güle, kolaylıkla byütün inşallah.
Happiness- Allah’im yar ve yardimciniz olsun ikinizinde. Dualarim sizinle. Lutfen gelismeleri yazin. 💝
Hydralya bilgs15 Allah razı olsun canım ciğer geliştirici vurdular ama yarım saat sonra sezeryane aldılar şu an küvezde entübe oluyor, 2300 doğdu kızım
bilgs15 Hydralya Allah’ın izniyle yakında kendi solunumunu da sağlar inşallah sen ferah tut içini en yakın zaman da göğsünde uyutursun inşallah annesi ♥️🙏🏻
Hacerycl Suyunuz çok mu geldi az mı nasıl anladınız bugün bi peçete koymuştum o ıslanmış bende hastaneye gideyim mi bilemedim hemen gittiniz mi hastaneye rabbim kucağınızı boş bırakmasın beraber çıkmayı nasip etsin hastaneden
Hydralya Hacerycl amin canım sağolasın, baya gelmişti 3 ped değişecek kadar, sıcaklığından anlıyosun zaten suyun geldiğini
Minnakkkk Hacerycl benim on on beş gündür çamaşırım hep ıslaktı son iki gündür eşofmanıma geçmeye başladı ıslak ıslak doktor suyun geliyor olabilir dedi alttan muayene etti çok yoğun akıntın var o muhtemelen dedi sızıntı yokmuş sizin de öyle olabilir bi baktırın derim önemli çünkü suyun gelmesi
Hacerycl Benim dün bi ıslaklık oldu ama sonrasında hiç birsey yok agrımda yok bebek de hareketli takip ettim ıslaklık olayı olmadı gideyim mi doktora bilemedim