Seztu Dün sarımsı akıntı var diye acile gitmiştim düşük tehlikesi olabilir dedi bugun kendi doktoruma gittim kese göründüyse kanamanda yoksa korkma dedi hangisine inanmalıyımm 😒
[silindi] Seztu Akıntın Kırmızı veya pembe değilse düşük tehlikesi sayılmaz. Beyaz ve sarı akıntı normal ama miktarına göre. Sarı akıntınızda yanma, kaşınma, kasıklarda ağrı oluyomu?
mucizemmmmmmmm Seztu doktoruna hamilelikte çok akıntı olur zaten ileriki haftalarinda daha çok olcak korkma yani
Mzgnormann Seztu benimde öyle akıntım hamileliğin başından beridir 29 haftalık oldum hiç öyle bişey demedi doktor normal yani😒
Mzgnormann Seztu akıntı acele lütfen diyorsun bide ya doktorun bişey yok demiş burda neden gelip yok şöyle sarı akıntım var düşük tehlikesi demiş insanları niye tedirgin ediyorsunuz takıntılı biri gelse bu yazıyı okusa bendede o akıntı var Acaba benimde mi öyle diye kafasına takacak doktorun sana sorun yok demiş hala ne istiyorsun burdakiler düşüktür dese inanacak mısın üff sinir ya.
Seztu Mzgnormann dikkat ettiysen hangisine inanmalıyımm dedim ilk hamileligim ister istemez kafamda endişe korku oluyor. okuyup geçseydin sende sagol yinede görüşlerin için . ayıp yani böyle yapman umarım sende böyle ikileme düşersin bi günde beni iyi anlarsın.
Mzgnormann Kbrgnca bide bana inşallah ikilem arasında kalırsın diyo doktorlar varken neden burası biz ilk gebeliği yaşayanlarda tedirgin ediyolar