Bsmlh BrcHmt sagol cnm iğne yaptım harekete takılma dedı ama benım mıdem cok kötü yanıyor bıçak saplamışlar sanki
Melekanne1 Bsmlh sağlıkla gelsin inşallah 🤲☺ bende 34+6 haftalığım çantamı dün hazırladım ama daha bi kaç ekisiğim kıyafetler tamam temizlik sağlık ürünleri kaldı bi tek 😃
Gul_mom Minnosunannesiii biz de aynı durumdayiz 32+0 da doktorumuz 31+2 gözüküyor takip edelim gelişim geriliği artarsa erken alırız dedi.
Gul_mom Bsmlh detaylı ultrasonda yoktu bir sorun ama bilmiyorum sonradan oluşabiliyorm mu? Bir de ben de gebelik şekeri var çok iyi beslenemedim ondan olabilir mi bilmiyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum şimdi bakalım sonraki kontrolde değişim olacak mı
Bsmlh Güzel anneler bugünki iğneden sonra nst sonucum iyi gelmedi sancım var bebegı her an alabılırler dua edin bana ne olur tutabılırseler yonede 10 gün sonra alırım diyor doktorum ufak yinede ben iyice moral 0
zynpcknn [silindi] bişey sorcm canm ben 28.haftamda gittimde doktor bebeğin 30 31 haftalık olarak gmründüğünü iri olduğunu söyledi şimdi ben sat tarihime gmre şuan 31 haftalık oldum bebek öndeyse erken gelebilir mi kendini önde gösterdiği için
[silindi] zynpcknn bende aynı senin gibiyim 2 hafta önden gidiyor doktor yediklerine dikkat etmezsen 37dr bile doğabilir dedi canım aynı şey senin içinde geçerlidir
Zelisss1105 BTSG04 benimde tahmini dogum tarihim 24 mayıs kızım olucak inşallah bende henüz hazırlamadım eksigi kalmadı sadece yıkanıp ütülenecek nisanın ortası gibi yaparım diye düşünüyorum 😊
BTSG04 Zelisss1105 sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah ☺️ Ben dayanamadım yıkadım ütüledim yerleştirdim odası tamam bir kaç eksik dışında. Seninde ilk bebekmi? 🥰
Zelisss1105 BTSG04 bizim oda takımı gelmedigi için henüz yapamadım yerleştirme işlemini evet benimde ilk bebegim😊
Nurcanakkaya Bsmlh uygulamada 6 mayıs olarak gözüküyor 40 haftayı doldururmuyuz bilemiyorum ramazanın ortası sonu bekliyoruz inşallah çantamızıda hazırladık