_sumeyyebedir7_ Bsmlh evet çok güzel bir gün doktorunuza söylediniz mi belki kabul eder 🥰 benim ilk hamileliğim doktorum 39 haftada alıyor eğer aksi durum olamasa 40 haftayı bekliyor gelişimi iyi olsun diye 😍
kubr_pak Bsmlh Bizim herşeyimiz hazır sayılır, sadece yıkanıp ütüleyip çantanın hazırlanması bekliyor, onu da ağırdan alıyorum daha 31+5 günlüğüz acaba geç mi kaldım 😏
kucuktosbik27 kubr_pak bence başla canım son zamanlara bırakma bugün temizlik yapıp bide bebişimin çamaşırlarını yıkadım dolapları boşalttım ama çok zorladı göbeğim beni 31+1 deyiz daha
[silindi] Bsmlh bnmde iki küçük valiz oldu bende büyük tekerlekli valizle birleştirdim bide puset olacak hastaneden çıkarken zor olur diye en. Azından tek valiz oldu
Bsmlh [silindi] sok gelmiş canım bugun alayım hangı boyununalsam bılemedım ama en buyukmu aldı içine senınkılerı
Urasveli28 Yesimmm12 ağırlaşmaya başlayınca zorlanacaksın canım ayrıca ev temizliği falanda giricek araya bende seninle aynıyım herşeyi yıkadım çantamı falan hazırladım ama sürekli bişey çıkıyor yani bide çok zor yıka ütüle yerleştir bence yap artık
Bsmlh _sumeyyebedir7_ benım suyum az direnç var o karara dayanmaz dıyor dr 😔 bırazdan gidicem iğne olmaya dua edın bana güzel haberler geleyım🤲
_sumeyyebedir7_ Bugünlerde sizlerde var mı aceba midem çok bulanıyor ben yediysem çıkartıyorum sürekli ve bazen karnım kasılıyor gibi anlamdım bugünde hiç halim yoktu tansiyon bir inip bir normale geliyor ama ayağa kalktığımda yürümeyecek gibiyim 😳
SutlacimiYedimmiBen _sumeyyebedir7_ cok kotuysen bi hasteneye git allh korusun gebelik zehrlenmesi falan olabilir
Minnosunannesiii busra-_-01 senin doktorun ne dedi sana canım sen tam 32+0 mısın benim 32+4 AMA 31+3 göründü
busra-_-01 Minnosunannesiii benim 31+5 de 1913 gr dedi iyi mi kötü mü dedim bişey demedi kendine iyi bak muzlu süt iç ceviz kaşar ye dedi
Bsmlh Minnosunannesiii ben bugun dr sorarım bakım ne dıcek kuzum bırı doç bırı Prof özel muayene herşeyı güzel anlatıyor üzülme önde giden bebegın bu kıloda durmasını felan bekle en geç 3 yazarım inşallah benı yatırırlarsa yatınca yazarım
Gul_mom Minnosunannesiii biz de aynı durumdayiz 32+0 da doktorumuz 31+2 gözüküyor takip edelim gelişim geriliği artarsa erken alırız dedi.
kucuktosbik27 Bsmlh 31 haftalık olduk bugün çamaşırlarını yıkadım kızımın yarında ütüler çantayı hazırlarım ama azdaha erken yapsaymışım bu işi çok daha iyi olcakmış karnım çok zorluyor beni sabahtan beri