ikiponcik_annesi Bsmlh benimde 31 haftalık 17 mayısla 21 mayıs arası yaparız dedi doktor sezeryan olucak inşallah bakalım ama benim ikinci olduğundan heralde hiç öyle acelem yok 35de filan hazirlarım diyorum 🙈😁
Bsmlh SutlacimiYedimmiBen benım lazer kuzum ama bıraz hormonlardan tektük var bende yarın iğneden sonra aldırdım bitsin ugrasmıyım diyorum
Bsmlh Hamileyim-mutluyum alas ev tekstil 6 tane 45 canım insagrama yaz cok güzel ben 2 takım aldım Renkleri başka karışmasın diye
Bsmlh BrcHmt canım ben ilkim erken doğdu emmedi hep mama bunda da aynı yapıyorum sterili once suyu kaynat tencerede içine at sağa sola dondur bıraz dursun sonra o sıcak sudan içine al 15 dk felan beklet al sana steril valla ben temızleyıcı almıcam ama fırça lazım
Bsmlh Benım bebegın kılosu en fazla 2/500 2/800 olurmus oda en fazla maalesef dr dedi 36/37 de alırsa dayanırsa artık dışarda büyücek kızım🤲🥰 Rabbım izin verirse
BrcHmt Bsmlh benim doktorum da öyle dedi. Minyon bir bebek olacak oğlun dedi. Sağlığı yerinde olsun desteksiz kendi nefes alsın emebilsin başka bir şey istemiyorum. Allah yardımcımız olur bir şekilde büyütürüz evlatlarımızı inşallah 🙏🏻
Bsmlh BrcHmt amin cnm ben ilkim duysan nasıl büyüdü dersin mevlam verıyor kolaylığını🤲🤲 hiç burda kıyaslamadım rabbımın dedıgı olur elhamdulillah
BrcHmt Bsmlh bugün gittim ben de canım doktora. Ciğer geliştirici yapıldı 2 doz. Yarına sezaryen ile alalım dedi. Gelişmiyor dedi. Duyu sınırda dedi. Ben de öncesinde gittiğim doç dr perinatoloğa gittim. Suyu 105 ml var yeter ona dedi ve şimdilik almaya gerek yok dedi. Sadece zayıf annesi dedi. 34+4 üm bugün kilosu 2140 gr boyu da 47.5 cm çıktı. Doktorumu değiştirdim anlayacağın. Evimize geldik hareket takip et protein ağırlıklı beslen dinlenmene bak dedi. Sen nasılsın
[silindi] Happymother3 canım bnm ikinci oldugu için ilki gibi herşeyi doldurmadım hiç gerek yokmuş çünkü bide hastaneden eve gelince onları tekrar yıkayıp ütülemesi tam Bi işkence o yüzden Bebeğe; 2 tane 10lı hastane çıkışı bnm evde vardı oyüzden 2 koydum yoksa Bi 10lu Bi 5li yeter 1 tane 03 ay takım İç zıbın hastane çıkışında oluyo Yenidoğan zıbın 3 tane Ağız mendili Yenidoğan akışlı biberon ne olur ne olmaz süt benm hemen gelmemişti ilkinde Emzik hemen alıştırmak istersen ama acil degil Temizleme mendili ıslak mendil kutusuna kaynar suyla hazırladım Yenidoğan ıslak mendil ne olur ne olmaz Alt açma örtüsü Battaniye koymadım çünkü 2tane hastane çıkışının var birine bebeği sararım birinide puset in üstüne örterim Kendime ; Lohusa takımı Normal pijama takımı Bi tane koyu renk eşofman altı ne olur ne olmaz kanama fazla olabilir Hasta bezi 5 tane Normal ped Bi paket Gögüs pedi hemen süt şarıl şsrıl akmaz ama belli de olmaz 3 tane yüksek bel külot ben lohusa külodu tercih ettim Emzirme sütyeni 2 tane ilkinde hiç işe yaramadı ama evde oldugu için koydum 3 tane penye sporcu sütyen altı lastikli olanlar adını tam bilmiyorum da hem göğsü sıkıp sütü akıtmıyo hemde emzirmek daha kolay 2ntane atlet koydum normalde zıbın giyerim ama emzirmek kolay olsun diye atlet aldım Kalın ince çorap kan kaybedersen üşürsün Örgü şal ya da yelek ne varsa Tesettürlü ysen 2ntane yemeni Giderken giydiğin kıyafeti düzgün Bi yere koy dönüşte de giyersin o yüzden öyle ekstra kıyafetler fln gerek yok Terlik düz taban rahat giyilen bişry tercih edebilirsin öyle süslü püslü gerek yok onu evde giyersin hastaneye normal bi terlik götürsen yeter Ben bunları koydum canım Bi de kurusoğan la bıçağım var onu doğuma giderken koyarım diye koymadım Kurusoğan göğüs yarası olmaması için bıçakla ortadan bölüyorum ortası halka halka olacak şekilde bölücen çıkan suyu göğüs ucuna sürecen dogumdan çıkar çıkmaz yapacan bunu bebek hiç emmeden emdikten sonra sürersen bebek bulanır emmeyebilir son haftada bol bol sukkari hurma yiyecen üstüne suyunu içecen Meryem Ana otu alıp hastaneye giderken suyun içine Atacan rahim kolay açıldığına inanıyoruz ben cok inandım sancısız 6cm açıklığım vardı benm tavsiye ederim 10 tane 1 nunara bez sleepy tercih ettim
Bsmlh WmonallissA kaçına verdı canım ben 10 Mayıs dedı ama sıkıntımız var 29 nısan dedı geçen hafta yarınkı kontrolumden sonra soyleyecegını soyledı karıstık
WmonallissA Bsmlh 32+6 da gitmiştik, 35 haftayla uyumlu bebek dedi, normalde 7 mayıstı, 20 Nisan’la 24 Nisan arası bir tarihte alırız dedi, kontrol haftaya cuma netleştireceğiz inşallah, sağlıkla gelsinler 😇🙏🏻❤️
Busra030409 Yesimmm12 battı balık yan gider bu haftada bitti önümüzdeki hafta başlarım artık 😅 bide daha ev temizliğim var benim npcam hiç bilmiyorum 🙄
WmonallissA Bsmlh gelişim ileri veya geri değilde önemli olan sağlıklı olması canm, umarım sağlıkla gelirler 🙏🏻