Öncelikle çok geçmiş olsun ben böyle postları korksam da okurum en azından tecrübe olsun bana
Allah böylelerinin belasını versin kimse kusura bakmasın..
Bunu daha öncede duymustum bu bebeği zorla ittirme çekme olayını bebeğe ciddi zarar verenler olmuş.. sanki insan değil hayvan doğurtuyolar.. hayvanlars bşrl bu zulüm yapılmaz
Doğum okadar fıtrı bişeyki belli başlı sıkıntılar meydana gelmese normal doğum her kadın yapar.
Bi ebe vardı mısırlı bi kadın doğum doktoru daha doğrusu tamamen normal doğum yaptıryo ev ortamına çağrıyosun herşyşnle 4 4 lük ilgileniyor vs bi ton şey anlattı.. egzesizine kadar rahatlatıcı çaylar okadar güzel şeyler anlattı ki inanın kansızlık olmasa ben evde doğum yapardım sadece kansız kalırım diye korkuyorum hast. Hemen takviye yaparlar..
Ki zaten bu dediğim doktorda bütün tahlilleri istemişti herşey yolunda mı diye
kadın doğum hemşireesi arkadasın evde yaptı çokta güzeldi..
Yani böyle özel pahalı vs diyoruz ama inanın istisnalar hariç insanla çoook güzel ilgileniyorlar vallahi artık üzülüyorum sinirleniyorum. Öyle kötü acımasız ebe ve doktorları görünce
Tanıfıgımın çok yakınına yine aynı şekilde devlette doğuma sancısıyla bağırıyo diye dayak yemiş kadın hemşire ebelerden ben bunu duydugumda inanın yakın zaman olsa ben kadının ailesine söylerdim kadında korkudan ailesine söylememişti sanırım
Çok uzun oldu ama bu konuda okadar cok şey duydum ve okudum ki artık sinirlerim tepe taklak…..