Zehrat KIZlar 30+4 ün başım felaket ağriyor dün gece serum yedim ama hala geçmedi her yerim kırılacak gibi Öner’iniz var mi 😑
tubatayfun Zehrat benimde cok agriyor basim 4 gundur ne yapdiysam gecmedi dun ilik dus aldim ensemi baya ovaladim suan rahatim gecmeseydi doktorumu aricakdim tavsiye ederim ilik dus enseye masaj ve butun basina parmak uclarinla masaj yap
GokceGenc Bnde cok baş agrısı cekiyorum canım buz koyuyorum enseme biraz bekletiyorum biraz iyi gelio en azından hafifliyo cnm buz kompleksi yap basınada birazcıkta olsun rahatlrsn bnde işe yarıo inşallh sanada iyi gelir.
Zehrat tubatayfun onu da denedim canım diş etlerim felaket acıyor dayanamıyorum gece yatınca geçer sandim geçmıyor
GokceGenc Zehrat cok zor gerckten cnm valla bi dene bakalım inş iyi gelir bnmde dun agırdı bgn gecti ama agırsammı agırmasammı gibi suan 😊 cok gecmiş olsn cnm valla bi an önce geçsin inşallah
tubatayfun Zehrat aynen benimde oyle basimdan kulagima kulagimdan ceneme vuruyordu agri insallah hemen gecer bas agrin gercekden zor halsiz birakiyor