Kayabebekk firdevs__tozgun durduk yeremi oldu canim yoksa daha oncesinde zaten skintili bir gebelikmiydi hic bir sorun yokken bir anda mi basina boylr birsey geldi
firdevs__tozgun Kayabebekk bir anda canım ya ne bilim tuvaletten çıktım oturdum film izliyodum birden bişey boşaldı bacagımın iç tarafına gittim üstümü değiştirdim su oldugunu tahmin ettim ama daha gelmez herhalde dedim 26 hafta çünkü daha dokttora bi gittim turnusollu ped verdi koydum akşama kadar pembe kağıt maviye döndü suyun geliyo yatış yapmamız lazım dedi doktorum dün yattım bu gün çıktım ciğer geliştirici vurdular antibiyotik tedavi yaptılar ilaç yazdılar takip edicez dedi şimdi haftada bir gidicem bakılıcak üç haftaya kadar gelir muhtamelen suyun temelli boşaldımı doğumu başlatıcaz dedi
Ebru-Ebru İnşallah rabbim şifalar versin, emanetini size bağışlasın 🙏🏻 Benim de 23. Haftam suyumuz biraz azalmış. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Allahım emanetlerini bize bağışlasın, sağlıklıca ve zamanında gelsinler inşallaah🙏🏻
firdevs__tozgun Ebru-Ebru inşa canım rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın bu mübarek günde kimseyi evlat acısı yaşatmasın🤲
Gizem957 firdevs__tozgun peki 3 hafta sonra dogum olursa ne gbi sıkıntı olurmuş doktor açıklama yaptı mı canım
firdevs__tozgun Gizem957 ciğer geliştirici vurduk gelişir 3 haftaya kadar eğer bi sıkıntı olursa küveze koyarız dedi canım bir hafta 15 gün arası küvezde kalır dedi
gizemozarslan firdevs__tozgun Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle 🙏🏻 Bende aynı haftadayım da akıntım çok var ama suyunuzun geldiğini nasıl ayırt ettiniz acaba
firdevs__tozgun gizemozarslan birden geliyo idrarın gibi tutamıyosun canım aniden boşalıyo bacaklarının iç tarafına bende idrarımı kaçırıyprum sandım bi an düşündüm tuvaletten iki dakika olmadım çıkalı hemen suyum geldiğini anladım doktora danıştım turnusollu ped verdi rengi pembeydi maviye dönüşürse suyun geliyo dedi akşama kadar durdu akşam masmavi oldu ped hemen geri aradım doktora ertesi gün yatış yapıldı ama akıntın enfeksiyonun agrın varsa hiç durma benim çok agrım oldu büyüdükce yerleşme agrısıdır die aldırış etmemiştim ben çok pişmanım şimdi eğer agrın falan varsa hiç durma hemen git enfeksiyon akıntı bende çoktu pişmanım gitmediğime