Çok zor süreçler yaşadm hastanede yatarken yerimden bile kalkamıyodum tansiyon bi lavaboya gidince bile yükseliyodu sadece yatmam gerekti bebeğe kilo aldırabilmek icin herseyi yaptık doğumda cok zayıf olmasın yaşama şansı daha yüksek olsun diye ama ne fayda hiç bi sekilde kilo almıyodu. Sürekli serumlar ilaclarla son günlerimizi gecirdik. Hergün saat başı doktorum kalp atıslarına kan akışına doppler olarak bakıyodu her gün dahada kötüye gitti ben zehirlenmeye basladım ama asla bebeğimi benden almasınlar diye kötü oldugumu ağrılarımı söylemedim hemen doğum başlar diye. Ama kaçınılmazdı artık dogum hastaneye yatarken 2 gün vermisti doktorum ama 5 gün dayanabildik anca. Artk yataktan kalkamaz hale geldim bebek hareketleri durdu karnım bi yere toplandı suyum bitti doğuma girdim tansiyonum 21e kadar yükseldi doğumda sakinlestiriceler bile fayda etmedi bi nevi doktorun deyimiyle ölümden döndüm hep önceliğim seyin hayatından derdi hastaneye yattığımdan beri. Bebeğim doğdu yaşıyodu bekledigimden dahada büyük duruyodu ama cok ufaktı hafta olarak yaşama sansı cok azdı gözleri açılmamıştı bile yavrumun. Onu orda bırakıp eve gelmek cok zordu öldüm resmen o gün ertesi günde ölüm haberini aldık Rabbim kimseye böyle bi acı yaşatmasın herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Artık o kadar korkuyorum ki bi daha aynı şeyleri yaşarım diye aynı hamilelik süreci olur diye