Rabia_solmaz iyi geceler mi desem günaydın mi bilemedim kizlar 27+4 ve nedensiz sebepsiz gece uyanıyorum ve uyuyamıyorum sonra çocuğun çok fazla hareketleri yatirmiyor yaşayan var mı 😏🥴
Eczmery123 Rabia_solmaz aynı saatlerde uyanmışız. Ben de uyuyamadım zombi gibi geceleri kalkıp bir daha uyuyamıyorum
Ckaragoz Rabia_solmaz bende öyle 27+2 deyim bi kaç gündür uyku sorunum var. Bi oyana bi buyana dönüyorum. Uykusuz geceler başladı sanırım son trimesterde😟😟😟
Pelin093 Rabia_solmaz bende 24 haftaligim asla uyuyamiyorm aslinda uykuya cokta düskünüm cok zor daliyorm 1 haftadir 🤦♀️
Yetgineslihan Rabia_solmaz bende yaaa gece 3 de yattım sabah 7 yine ayaktayım uyumak istiyorum ama yok☹️☹️☹️
Rabia_solmaz Yetgineslihan Bende ya sürekli herkeste uyu uyu uyuyamiycaksin diyor ama elimde değil uyuyamıyorum 😔
Merve50 Rabia_solmaz al benden de o kadar 28+2 yim 2 haftadır doğru düzgün uyku uyuyamadım şimdiden böyleysem 30. Haftalardan sonrasını düşünemiyorum 😂🤦🏻♀️
derinsart Rabia_solmaz daha ilerde bebegin hareketleri de uyutmicak gece üce dörde kadar hanımefendi karnımda fır döndü kalktim gezindim oturdum yine klktim yok bana misin demedi uyumadi 7de yine basladık😊sanirim uykuyu sevmeyen bir zilli geliyor😅
dmrlpgll28 Rabia_solmaz 36 hafatalığım Bende sürekli uyanıyorum 😢 nerede yattığım belli olmuyor koltuk yatak yer sabaha kadar değişiyorum öyle saatte bir tuvalete kalkıyorum çok rahatsız durum
Rabia_solmaz dmrlpgll28 Benimde ya çok erken gibi geliyor ama Rabb’im sağ sağlık kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah 🙏😍