Karahan_ Gebelikte manda yoğurdu yemek doğum süresini uzatıyor deniliyor bu ne kadar doğru bilen duyan varmı böyle bişi 🙈
GFOK21 Karahan_ ay evett ben yicektim nasıl güzel tadııı kayannamm yok dedi geç doğurusun valla bir arkadasımda yedim diyo ben ondan mı geç doğurudum acaba. 2. Gebeliği aman banane içimde kalsın cıkmasın yine yicem diyo 😅😅
Semanurk Karahan_ valla benim bir yakınımda son haftalarında çok yedi ve haftası geçerek geç doğurdu tesadüf mü yoksa cidden etkisi var mı bilemedim ☺️
midekoruyucu Karahan_ ben bunu bile bile sürekli manda yoğurdu yiyorum 🙈 ama tadı çok güzel. Bi de silivrideyim ben köylerden yapıp çömleklerde satıyorlar harika bişey 😂😂
Esoikra3 Evet bizim burda öyle bir inanış var kardeşim yemiş 6 aylık ken 41 hafta sonu tekrar yedirdok öğün doğurdu 🤣eskiler öyle dermiş burda
Ozge20ulu Mantıken düşük tehlikesi olanlara ye derdi o zaman doktor 😊doğrumu gerçekten acaba ilk kez duydum
elifinannesiiii Bende laboratuvarda çalıştığım dönemde bizim lab. doktorundan duymustum bunu cok sasırmıstım hatta nedenini sorduğumda tıbbende bir açıklamasını yapmıştı ama şimdi unuttum😂