Semanurclskn 6+5teyim şuan ilerleyen zamanlar da yatmamak gerekiyor ama şuan yüz üstü yatmamın bir zararı olur mu ?
Sisiko Semanurclskn hayır canım benim yatabilirsin hatta bol bol yat tadını çıkar ilerleyen zamanlarda bolca hasret kalcaksın yüz üstüye 😂
GFOK21 Semanurclskn benim bi arkadaşım o şekilde düşük yaptı bende ilk hamile kaldığımdan beri tedirgin olmuştum Tabi kaç haftalıktı sormamıstım.
Sariovahande Semanurclskn Ahh ahh 33. Haftadan tavsiye sana günlerce uyu benim için de uyu 😂 zaten uyuyamadıgin zaman anlayacaksın 😂😂
Merve50 Semanurclskn yok canım doktor bi sıkıntı olmaz dedi şimdi yatabildiğin kadar yat karnın çıkınca imkansızlaşıyor zaten 😂 yüz üstü yatmaya hasret kaldım valla 🤦🏻♀️
Bilge44 Semanurclskn Yüz üstü sorun değil daha çok minik. Ama gerinmeyin yatakta hemşire beni uyardı bu konuda, gebelik başında çok gerinme ihtiyacı oluyor inanılmaz ama kendisinin kötü tecrübeleri vardı. Ona dikkat ettim ben de🥰
Semanurclskn Çok teşekkür ederim hepinize içim rahatladı . Yatıyodum ama bu yandan da bi kuşku oluyordu içimde rahatladım 😊
Eda319 Semanurclskn 6aya kadar isyediğin gibi yatabilirsin canım. Sonra istesen de yatamazsın dürtüyor, 🤣