Anneoluyorumbennn Kızlar Allah korusun bebeğin kalbi durursa yada başka bir sorun olursa fark eder miyim ilk gebeliğim çok korkuyorum bunlardan farklı edebilir miyim yada vücudum bir sinyal verir mi ? 10 hafta 5 günlüğüm
Elos Anneoluyorumbennn ben de 10+5 günlüğüm. Benim de ilk gebelik aynı soru benim de kafamda dönüp duruyor. Ama en önemlisi içimizi ferah tutmakmış herkes öyle söylüyor. Henüz hiçbirşey hissedemediğim için çok canım sıkılıyor :/
Gizemre1010 Anneoluyorumbennn korkmayın Allah’ın izni ile hiçbir şey olmaz Allah korusun öyle bişey olsa sizde sancı kanama türü şeyler olur Bunlar olmuyosa çok şükür çok sağlıklı bebeğiniz :))
Melo11 Anneoluyorumbennn canım öyle boş yere korkma benim ilk gebeliğimde kalbi durmaya yakınken kanamam başladı duruncada arttı bir sıkıntı olduğu anlaşılıyor zAten stresle geçirme gününü kanama olmadığı sürece sorun yok
Anneoluyorumbennn Elos benim de öyle ve hic kusma v.s bir belirtim olmadı normal hayatıma devam ediyorum başından beri bir tek haksizliğim senin nasıl durumun kuzu ?
Anneoluyorumbennn tubatayfun valla normal de pimpirikliyim artık 10 kat pimpirikliyim elimde değil kuzu ☹️
Elos Anneoluyorumbennn mide bulantılarım var, sabah öğürmelerim var ama öyle aman aman değil. Bazen karnım ve belim ağrıyor dinlenince geçiyor canım.
tubatayfun Anneoluyorumbennn bebegini hisetmeye basladinda rahat edersin ama stres yapma kendine cunki iyi deyil benim iki kaybim olmasina ragmen bu 3 cu hamileligimi yine bisey olmurmu diye hem aklima getirdim hemde hemen iyi dusundum bol bol dua etdim