kucuktosbik27 Lalaa ben 5 aydır diyetisyenle ilerliyorum sabah kahvaltıda yumurtam peynirlerim zeytin söğüş sebze ızgaralarım oluyor arada süt yoğurt meyve tüketiyorum öğlen listeye bakıyorum canım hangisini isterse et tavuk balık yada sebze yemeği seçiyorum yanına çorba salata oluyor ara öğün yapıyorum süt içiyorum yada başka birşey kuru yemişlerim hergün oluyor akşamda gene birsürü seçeneğim var 3 çeşit yemek yiyorum gene akşamda 9.30 gibi ara öğünde meyve yoğurt badem ceviz falan tüketiyorum kiloyu ben almıyorum bebeğim alıyor benim beden ölçülerim değişmedi sadece göbeğim büyüdü alabileceğim yemem gereken her besin her hafta düzenleniyor çoğunlukla protein ağırlıklı besleniyorum mevsim sebzeleriyle yemek yapıyorum genelde arada hamur işini kaçırıyorum falan ama genede çok kilo olarak dönmedi
kucuktosbik27 Lalaa doktor çok memnun zaten normal kilom 57 58 idi evlendikten sonra çok kilo aldım 2 senede 70 i gördüm yeme alışkkanlığı değişti işten çıktım falan evde durmaktan . Vücutta yeterli yağ var zaten kilo almak gerekmiyor hamilelikte bebeğin kilosu iyiyse kan değerlerinizde güzelse herşey yolunda oluyor . Ama zayıf hamile kalsaydım mutlaka kilo almış olurdum vücutta yeterli yağ oranı olmadığı için. Hamilelikte vücut yağ deposuna ihtiyaç duyuyor çünkü doğuma gitmem gereken kilo 70 olarak hesplanmıştı ama okadar kiloyu koruyabileceğimi sanmıyorum 28 den sonra kilo almaya başladım çünkü 68.5 a kadar düşmüştüm
Gulsurmeli Nrgsalp hahahha😂😂 tam öyle diyorum yemeye başlıyıcam sonra birşeyler oluyor yiyemiyoruum 🥺🥺😂😂
papatyasever34 Mom047 haline şükret 72 ile kaldım daha 5+6 yiz ilerleyen haftaları düşünemiyorum bile 🤦♀️🤦♀️
Zello Gulsurmeli Aynı durumu yaşayan tek ben değilim o zaman 60 ile hamile kaldım 75 oldum ama göbek dışında hiç genişlemem olmadı çok ilginç 😱😱
Gulsurmeli Zello Yüksek ihtimalle ödem ye düşünüyorum artık aklıma başka birşey gelmiyor başka gerçekten 😂
E-K-D kucuktosbik27 pardon da o zaman niye az mı kilo almışım bilmem ne diye bize soruyorsun😅 iyiyseniz Allah sağlık sıhhat versin banane ben o haftalardaki bebeğiminde kilosuna göre cevap verdim. Herkesin bünyesi de bebeği de farklı size uymayan cevaplardan rahatsız oluyorsanız soru sormayın o zaman tatlım😉
Csm Mom047 kilonun gebelikle bağlantısı yok ki, sizin az almanizla bebeğin gelişimi neden etkilensin. Zaten 40. Haftaya kadar 10 12 kilo normal, ortalama da 10 haftanız var, toplam 10 kiloyla kapatabilirsiniz. Gayet güzel
ExcitedMom Gulsurmeli buna da şükür en azından şişmedik ne yapalım doğurunca gider inşallah bende o kadar takıntılı değilim ama hiç çıkmadığı kilolara çıkınca değişik oluyormus insan 😂