minidior sumeyye8aslan bepantol onarici bakim kremi uste yorumda arkadas yazmisti bana iyi geldi diye bende aldim banada iyi geldi gercekten
Halitesra minidior iki güne kadar gecer arada yine sizlar ama eskisinden baya bir etkisi oluyor nedemek allah sendende razi olsun sevindim iyi gelemesine
Halitesra minidior gectimi agriniz tam olarak bepantholu kullaninca size onerdigim. Merak ettim sizi nasil oldunuz
minidior Halitesra evet eskisi gibi degil oluyor arada ama krem suruyorum etkisi oluyor , onceden zor uyurdum aglardim hatta yine olmuyor degil ama o sekilde olmadi cok sukur
archmom minidior 32. Haftam bitiyor bende de oluyor arada . Sanki orası çizgi halinde yanmış gibi bir acı duyuyorum her seferinde dd açıp bakıyorum sanki bişile derin kesilmiş gibi hissediyorum. Kaburga agrısı oldugunu söylemişti doktorum 🙏🏻
minidior archmom ayni sekilde benimde 33 haftalik olduk hala var ama eskisi gibi degil gobek buyudugu baslangic cizgisi gibi aciyan yer benimde
minidior BurcuLice evet normalmis doktor oyle dedi iste ancak dogduklarinda rahatlariz saglikla gelsinlerde🙏🏻